Idag har jag lekt konditor och bakat en fin tårta med fondantpumpor till en vän. Därför har nätverkstipsen tyvärr fått vänta. Men nu är jag här och vill tipsa er om företagslunch med Företagarna, fylld med egenföretagare att lära känna. Och PIF-gruppen Biz n Buz öppna nätverksmöte där Martin Lindeskog kommer att berätta för dig hur du kan synas bättre på den sociala webben.

Om du sedan skulle vilja se se tårtan så kommer den snart upp på min Tumblrblogg “Annas Baktankar“. Måste säga själv att det blev riktigt fina pumpor…

Företagslunch på Palace

Imorgon måndag är det dags för månadens företagslunch med företagarna. Och jag måste säga att detta min favoritaktivitet hos dem. Lunchen börjar med ett mingel där man lätt kan byta några ord med ett flertal personer. Sen är det dags att ta mat i bufféstil för att sedan välja vem du vill sitta bredvid under lunchen. Detta är ett lugnt event, perfekt för att hitta nya kontakter, visitkort eller tips.

Jag har tidigare gått som gäst så det är tillåtet, speciellt om du har en vän som är medlem. Ingen anmälan krävs, men om du är osäker på något kan du alltid ringa dem på morgonen.
Dag: Måndag 4/11
Tid: 11:45 – 13.00
Plats: Palace, Brunnsparken

Affärsmöte med Biz n Buz – Öppet för gäster

Martin Lindeskog (vänster) på Biz n Buz nätverksmöte

Vill du veta mer om hur du kan synas på den sociala webben? Lyssna till medlemmen och aktiva bloggaren Martin Lindeskog ge tips från sin egna erfarenhet som strateg. För att vara helt subjektiv är Martin en vän till mig så jag har personlig erfarenhet på all kunskap han sitter på. Definitivt värt en resa till Örgryte tennisklubb. Glöm inte heller alla de andra egenföretagarna på plats. Ett möte gjort för nätverkande! Läs mer hos Pass it forwards evenemang.
Dag: Onsdag 6/11
Tid: 10.00 – 12.00
Plats: Örgryte tennisklubb

Det var mina tips för denna söndagen, men om du hittar något kul, så tipsa mig så tipsar jag vidare via facebooksidan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

En kommentar på “Vill du synas bättre i den sociala webben?

  1. Tack Anna! 🙂 Vi ses på onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation