Måndag den 7 april blir första gången som jag träffar Qoola Qvinnor som medlem. Och eftersom det var en lunch, precis som denna, som fick mig att vilja mig att gå med, vill jag nu tipsa er andra att följa med mig.
Qoola-Qvinnor

Så här funkar det

Lunchen är gratis och öppen för alla. Det enda du betalar är din egen lunch och så samlar Qoola Qvinnor alltid in 25 kronor till sitt biståndsprojekt “Våra barn“. Lunchen är denna gång på Torslanda Golfkrog. Där samlas vi alla anmälda för en trevlig och avslappnad lunch. Under lunchen äter vi gott, pratar med varandra och lyssnar på den som har ordet.

Luncha och lär känna Qoola Qvinnor

Du som är gäst får mer än gärna prova på nätverket vid ett tillfälle som till exempel denna lunch i Torslanda. Jag valde själv att just luncha med Qoola Qvinnor då är ett av de mindre eventen som de gör. Och jag kände att det skulle vara ett bra tillfälle att lära känna några medlemmar och ställa mina frågor om nätverket.

Som jag sagt tidigare fick jag ett varmt och nyfiket mottagande (trots att jag kom med utan att vara anmäld, whoops) men som tur fanns det plats över den gången. Jag rekommenderar dock att du anmäler dig via länken i Qoola Qvinnors facebookevent, så det vet hur många bord de ska boka.

Dag: Måndag ,7 april
Tid: 12.30
Plats: Torslanda Golfkrog, Viktorsetterbergsväg 5, Torslanda

Så det var mitt tips för veckan på bloggen. Men glöm inte att hålla ett öga på facebooksidan för Working with Tea, där det ofta kommer tips under veckan.
Skriv gärna också en kommentar här på bloggen och säg vad ni tycker om mina tips eller om jag kanske får se er den 7 april! Vi ses i veckan.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation