Stendahls är den kreativa byrån i Göteborg med den stora oranga väggen. Framför sin stora oranga vägg anordnar de Stendahls talks, som lättast beskrivs som trevliga informella föreläsningar.

Och då jag alltid uppskattar de som anordnar lite mindre och mer kamratliga träffar, skickar gärna ut ett tips om deras första tillfälle i oktober.
Så kom dit, ta med din lunch och slår dig ned på en klappstol framför, skåda den oranga väggen och lyssna till hur viktigt användarupplevelsen är för din e-handel. Gå på lunchen genom att anmäla dig via deras länk. 

Varför ska jag gå på Stendahls talks?

Stendahls Talks användarvänlighet i e handelVi har länge förstått att e-handeln är en stor del av vår framtid. Men hur många av oss har lagt komplett fokus på användarvänligheten i varje steg av köpprocessen i vår webbshop?

Utan någon verklig person att fråga är det desto viktigare att kunden snabbt ska kunna hitta sin vara, och känna ett förtroende för företaget genom kontakt endast med webbshoppen och dess utseende och funktioner.

Stendahls skriver själva:

Om kunden inte hittar rätt produkt, eller får fel intryck av varumärket så lämnar besökaren direkt, konverteringsgraden störtdyker och försäljningen med den. Så viktig är användarupplevelsen för e-handel.

Så om du är intresserad av diskussioner och e-handel, kom och lyssna till Sami Grahn från Litium, leverantören av e-handelsplattformen Litium studio, där han förklarar för oss hur vi kan undvika vanliga fallgropar och ger tips som kan hjälpa din webbshop mot mer försäljning.

Dag: Tisdagen den 6 oktober
Tid: 11.30 – 12.30
Plats: Stendahls, Vasagatan 7, våning 6
Pris: Gratis
Anmälan: Klicka här

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation