Som entreprenör uppskattar jag alltid att bli tipsad om mingeltillfällen och events där jag kan träffa nya människor så då tänkte jag; varför inte skicka vidare de tipsen här.
Nästa veckan är det tre events jag inte vill missa och det första är :
Entrepreneurial hives: Entreprenör 3.0 Mastermind #9 “Förstå och definiera din drömkund” som är imorgon måndag den 6 augusti kl 13-16.  Varje vecka bjuder E-Hive på en gratisträff där alla är välkomna att komma och diskutera och bli lite upplyfta av den positiva atmosfär som skapas av en grupp drivna entreprenörer runt ett bord. Här kan du få både hjälp och hjälpa andra och kanske lära dig något nytt.
Event nr 2 är Damklubbens andra träff.
Denna träff äger på rum på tisdag kl 18.30 på restaurangen Miss Sophie på Kungsportsavenyn 5. Missade själv den första träffen som ägde rum för ett tag sen, men från gästlistan ser det ut att bli en intressant och kul kväll där man kan knyta nya kontakter över en bit god mat.
Sist men inte minst bjuder Kulturkalaset på kickoff på kalaskrogen Incontro på onsdag från kl 17.00-19.30. Nu ska det firas att kulturkalasets tidning är klar och det firas med live pianoquiz, tävlingar om biobiljetter till filmen Lawless och live musik. De första 60 gästerna få gratis biobiljetter till premiärvisningen “Förälskad i Rom” den 14 aug och om du vill ha god mat kan du alltid prova Incontros kalasmeny.

Som slutkläm vill jag också tipsa om Facebok-sidan Nätverksevent i Göteborg som skapades efter förra mötet på E-hive. Du som vill mingla eller nätverka kan nu gilla sidan, tipsa och ta del av de event som andra tipsar om.

Så där har ni min nästa vecka. Jag hoppas att se några av er där. Vi ses!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation