Vad jag först och främst tog med mig är en högre självkänsla då det gick upp för mig mer och mer att jag faktiskt är skribent. Jag jobbar som det. Det kanske kan låta underligt, men det har varit svårt för mig ibland att erkänna att jag är bra på det jag gör.Men att omge mig själv med andra som jobbar med liknande ämnen och upptäcka att även de kan känna så ibland har gjort att jag har förstått att det inte bara är jag. 
Jag kanske inte kan alla termer och knep än men jag är bra på det jag gör och kan känna när en text är bra och vad jag kan göra för att göra den bättre.

Så jag säger som Clara Lidström i boken Digitalt Entreprenörskap: Jag jobbar för tusan med det här! Stoppa mig den som kan!

Jag och Maria Gustafsson
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation