En söndag är till för tre saker, en god kopp te, ett långt bad och att planera veckans nätverkande. Själv har jag tagit fram den här bloggen för att sköta om punkt nummer tre. Och idag dricker jag min kopp te medan jag berättar för er om Pass it forward och Qoola Qvinnor

Affärsmöte med Pass it forward – Biz n Buz

Affärsnätverksgruppen Biz n Buz från Pass it Forward

Den här veckan träffas gruppen Biz n Buz från affärsnätverket Pass it forward för ett frukostmöte där alla är välkomna. Detta är mitt tips till dig som är ny till nätverkande eller vill gå på ett möte med en mindre skara folk, då träffen sällan blir större än 10 medlemmar.

Stämningen är alltid avslappnad men fokuserad på att dela med sig av kontakter och kunskaper. Jag känner personligen skaparen av Pass it forward och rekommenderar därför att ni tittar in om ni har tid för frukost och nätverkande.
Tid: 10.00 – 12.00
Dag: Onsdag 9/10
Plats: Örgryte Tennisklubb, Töpelsgatan Göteborg
Pris: Gratis för gäster

After Work med Qoola Qvinnor på Clarion Post

Det Qoola affärsnätverket som består endast av Qvinnliga företagare ska i veckan mötas för en AW på det flotta hotellet Clarion Post, och vill att du ska komma. Detta är en chans för dig som vill se hur Qoola Qvinnor fungerar som nätverk eller bara letar efter lite trevliga människor en eftermiddag. Det är viktigt att du anmäler dig, så klicka “Ja” på Qoola Qvinnors facebookevent. Där får du snart en mer officiell anmälningslänk. Eventet börjar redan kl 15.00, men Clarion Post AW-priser börjar tidigast 16.00. Du kan läsa mer om nätverket på Qoola Qvinnors hemsida.

Tid: 15.00 – 18.00
Dag: Fredag 11/10
Plats: Clarion Post, drottningstorget 10
Pris: Gratis förutom det du själv beställerDet var mina två tips för veckan, men håll koll på Working with tea’s facebooksida där spontana tips om events och nätverkande alltid dyker upp! Vi ses i veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

3 kommentarer på “Två nätverkstips för att planera din vecka

  1. Jag ska gå på Qoola Qvinnor-eventet. Det ser jag fram emot. Ska du gå?

  2. Jag ska också gå på Qoola Qvinnor-eventet. Vi ses där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation