Att lägga små gratis nätverksträffar under lunchtimman blir mer och mer populärt. Och de tackar vi egenföretagare för. Vi äter alla lunch, så varför inte äta tillsammans?

Härnäst ut är Entrepreurial Hive som nu börjar med “The lunchbox – Gratis Nätverkslunch i Göteborg för företagare och startups“.

Vad är “The lunchbox”?

The lunchbox - gratis nätverkslunch för egenföretagarenThe Lunchbox är precis som det låter. Varje måndag kan du ta med din lunch till kontorshotellet Entrepreneurial Hive mellan kl 12.00 – 13.00. Träffen är gratis, men ta med din egen lunch. Runt om kring E-hive finns många goda take-out restauranger för dig som vi köpa din lunch.

Träffen är öppen för alla, oavsett om du är en företagare eller funderar på att starta. Under lunchträffen får du även 45 sekunder på dig att presentera dig själv och berätta vad du sysslar/vill syssla med i ditt företag. Sedan är det fritt mingel i en timma med alla Göteborgs företagare och deras luncher.

Varje träff kan även ha korta föreläsningar i aktuella ämnen för dig som är intresserad. För att gå krävs ingen officiell föranmälan men klicka gärna “kommer” i veckans upplagda facebook-event.

Nästa tillfälle är imorgon måndag, så klicka dig in på eventet, ta med din lunch på ett kravlöst mingel, så kanske vi ses där!

Dag: Måndagar (Varje måndag)
Tid: 12.00 – 13.00
Plats: Entrepreneural Hive, Östra Larmgatan 16 (nära centralstationen)
Pris: Gratis!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation