Jag hittade inget event jag ville tipsa er om den här veckan. Därför tänker jag ta tillfället i akt och tipsa er om tre nätverk ni borde testa. Alltså organisationer med events där du kan nätverka som företagare.

Social media club

SCMGBGPerfekt för dig som vill nätverka lite över en lunch och samtidigt lära dig något nytt.
En gång i månaden samlas vi som vill över en lunch på kontorshotellet Entrepreneurial Hive och pratar om något nytt, gammalt eller helt enkelt intressant digitalt ämne.

Allt du behöver göra är att anmäla dig till eventet via facebook, betala för din lunch (som du skulle ätit ändå) och prata runt bordet med dina nya kontakter. Alltid lika intressant och trevlig stämning!

Pris: Ingen, förutom din lunch
Dag: Sista fredagen varje månad
Plats: Entreprenurial Hive
Plats att läsa mer: Social media clubs hemsida eller facebooksida

Rabash – föreläsningar i charmig kontorsmiljö

Seminarium-hos-RabashRabash är en kommunikationsbyrå som arbetar med företag som vill jobba framåttänkande kring sin digitala kommunikation.
Med jämna bjuder Rabash in till seminarier kring strategi, digitala media och kommunikation. Dessa missar inte jag om jag kan hjälpa det. Föreläsningarna tar nämligen plats i deras charmiga och öppna kontor, där de ställer fram stolar och bjuder på tilltugg, kaffe och trevliga deltagare. Mycket roligare än en stor föreläsningslokal. Här får jag också intrycket att om du jobbar inom digitala media och har något du vill prata om, ta kontakt med Rabash så kanske du kan hålla i en föreläsning, då jag har haft vänner som gjort just detta.

Pris: Gratis, men uppskattar anmälan via hemsidan.
Dag: Det varierar, se Rabash hemsida eller skriv upp dig på nyhetsbrevet för att inte missa deras tillfällen
Plats: Norra Allégatan 1, 413 01 Göteborg
Plats att läsa mer:  Rabash – Event

Göteborgsminglet – en klassiker

GöteborgsmingletVi avslutar med en klassiker tycker jag. Jag har inte längre koll på hur många år som Göteborgsminglet, anordnat av Anneli Egenstam, har varit igång. Men jag vet att jag genom åren har gått ifrån dem med en eller två nya matnyttiga kontakter. Såklart är det som med allting annat inom nätverkande att det är ditt jobb att hålla efter dina kontakter.

Men Göteborgsminglet som anordnas några gånger per år ger dig ett bra tillfälle att skapa dem. Minglet till skillnad från de två föregående är dock inte gratis, utan kostar 250 kr plus moms. Minglet är dock ca 3 timmar långt och det ingår en buffé-frukost och mingelskola innan eventet , så det är det värt. Har du inte provat, så prova. Det är nätverkande i sin mest effektiva och rena form.

Pris: 250 kr plus moms
Dag: Det varierar beroende på event
Plats: Det varierar beroende på event
Plats att läsa mer:  Göteborgsminglet.se

Så det var mina tre tips för den här veckan. Men vad är din favoritplats att nätverka? Skriv det i kommentarerna, så kan vi dela med oss och kanske även få in lite nytt folk i våra cirklar!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Testa tre nätverk, “del ett”

  1. Ett intressant affärsnätverk med träffar ca 1/månad under avslappnade former

    Arena Göteborg

    http://www.arenagoteborg.nu

    • Tack Robert för tipset. Ska ta en titt på detta och kanske ta med det i ett framtida tips. Är nätverket gratis att gå på eller vad är kostnaden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation