Nu är det söndag och mitt tips är att Social Media Club äntligen är tillbaka. På fredag börjar höstens luncher med temat “Framgångsrikt företagsbloggande” vilket jag som bloggare och copywriter ser starkt fram emot. Dags att lära sig något nytt och träffa nya människor över en god lunch.

Framgångsrikt företagsbloggande med Social Media Club

Bilder från vårens Social media club
Träffen är precis som vanligt på restaurangen Incontro. Du går dit, äter en god lunch och diskuterar några givna frågor kring ämnet med dina nya bordskamrater. En föranmälan via Social media clubs facebookevent är uppskattat så att Incontro kan uppskatta hur mycket mat som behövs. Men den är inte bindande. Allt du betalar för är din lunch och du träffar nya människor kring ett intressant ämne.
Var heller inte rädd för att själv föreslå ett ämne för en framtida träff. Anordnaren Maria Gustavsson tar gärna förslag via facebookgruppen eller på plats.
Dag: Fredag 30/8
Tid: 12:00 – 13:00 (Du kan komma 11:30 och stanna längre)
Plats: Incontro, Mässans gata 24

Gratis mötesplats hos Pavement – Uppdatering: Tyvärr inställt.

Vill du har mer nätverkande kan du även se fram emot Contenta @ Pavement som är en veckovis återkommande mötesplats på kontorshotellet Contenta för alla oss frilansare, kreatörer, konstnärer med mera. Här kan du under avslappnade former kunna hitta vad du söker, oavsett om det är ny kompetens, lite feedback eller bara en go fika. Det låter som en bra setup och då det är gratis för alla ser jag ingen nackdel då det är en skön lokal med inbyggt fik. Vi kanske syns där!
Dag: Onsdag 28/8
Tid: kl 18:00 – 22:00
Plats: Pavement, Andra Långgatan 27

Det var mina tips för veckan. Om jag hittar något mer så lägger jag ut det på bloggens facebooksida. Så gilla gärna sidan om du vill ha även de tipsen, plus bilder och andra småsaker jag lägger ut där. Nu säger jag tack för mig och hoppas vi ses ute i veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

3 kommentarer på “Social Media Club är tillbaka

  1. Bra tips. Hoppas kunna se social media club på nätet i efterhand för temat är spännande men jag är bortrest på konferens.

    Kan också lobba för Stormingel med Business In heart på torsdag.
    https://www.facebook.com/events/1395511497341284/

  2. Ska försöka ta mig ner till er i Götet på en träff någon dag. 🙂
    Själv kan jag tipsa er “sydbor” om Minälv i Trollhättan. Nästa träff är den 6 september. Läs mer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation