frukostseminarium hos kodameraI fredags fick jag ett mail från Kodamera som bjuder in mig till deras nya frukostseminarium. Under frukosten ska Malin Eklund, marknadsansvarig på Göteborgs räddningsmission, berätta hur du kan skapa engagemang genom att återberätta andra människors livshistoria. Jag blev nyfiken och tipsade snabbt min kollega som jobbar med just storytelling.

Frukostarna trendar

Att erbjuda frukostseminarium är idag en klar trend som växer sig större dagligen. Det är det nyaste sättet att dela med sig av egen och andra kunskap och alla verkar haka på.  Jag gillar personligen detta sätt att ge lite mervärde i en trevlig och avslappnad form. På en och en halv timme kan jag få en god frukost, tillgång till ny kunskap och nya kontakter, allt innan kl 9 på morgonen.

Varför ska jag gå till Kodamera?

Ja gå såklart bara om du vill. Men vad som verkar skilja Kodameras frukostar från andra är att de verkar vilja fokusera på att belysa ideella aktörer som sitter på stora mängder intressanta erfarenheter och kunskaper, men inga bra samlingsplatser där de kan sprida dem vidare.

Under frukosten kommer Malin prata om marknadsföringsarbetet och utmaningarna som kommer när man arbetar för en stor ideell och social verksamhet. Intressant tema för en frukost jag ser fram emot att lyssna hur en ideell engagerar sina lyssnare. Och se vad jag kan lära mig för eget bruk och för mina kunder.

Anmäl eller läs mer om Malin Ekelund och Kodameras frukostseminarium på deras egen hemsida.

Dag: Onsdag 16/4
Tid: 07:30 – 9:00
Plats: Kodamera, Första Långgatan 16, Göteborg.

Det var tipset på bloggen det! Men glöm inte att gilla facebooksidan för att få tips och smarta tankar om nätverkande under veckan! Vi ses och råkas!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

En kommentar på “Kodamera bjuder på frukost och storytelling

  1. Kerstin on 6 april, 2014 at 16:16 said:

    Tack för tipset, ses på Kodamera 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation