Vad sägs om 20 minuter i månaden som bara handlar om dig? Där du är omgiven av andra egenföretagare som har som enda uppgift att svara på dina frågor och diskutera din affärsidé.

Kreativa samtal. Bollplank när det är som bäst

Mitt tips denna vecka är Kreativa Samtal; Bollplank när det är som bäst från tids- och hälsocoachen Dorotea Petterson. Vid varje möte får du tid att diskutera tankar, nya idéer eller frågor om ditt företag. På onsdag kan du prova gratis vad som sedan kan bli en regelbunden gruppträff med fem andra företagare.
Syftet med varje möte kommer att vara att:
  • Utveckla idéer till att bli aktiva projekt
  • Hjälpa varandra att utveckla sin kreativitet
  • Ge stöd och lyfta varandra
  • Skapa ett gemensamt och regelbundet bollplank

Hur går mötet till?

Varje träff börjar med fika och kaka. Dorotea startar sedan mötet med en kort inspirationsföreläsning. Sedan är det dags för laget runt där du kan diskutera ditt företag och få svar på dina frågor. Därefter avslutas mötet med reflektioner kring samtalen. Du anmäler dig via dorro coachings facebookevent och simple signup som finns i eventet. Hoppas vi ses där.
Dag: Onsdag 12/3
Tid: 9.00 – 12.00
Plats: Brofyndsgatan 59, Västra Frölunda

Varför jag vill tipsa er

Jag ville tipsa er då jag själv har haft många bollplank genom åren genom kollegor och affärsnätverk. Och det har alltid känts så bra att få prata ut och ännu bättre om jag fått ett råd redo att användas.
Att ha ett bollplank är värdefullt för mig som frilansande copywriter i Göteborg. Och jag gillar tanken på att någon vill göra det till ett regelbundet och uppstyrt inslag i min vardag.
Det var mitt tips denna söndag. Följ Working with Tea’s facebooksida för tips under veckan!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

En kommentar på “Skaffa ett bollplank för alla dina företagsidéer

  1. Tack Anna! Jag är säker på att detta kommer bli ett bra koncept för oss som vill utvecklas. Alla är välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation