Det är 9 juni, soligt och jag har just kommit hem från årets första grillhelg. Det är riktigt kul att komma bort ibland. Mitt tips för trevligt folk denna vecka blir Social Media clubs säsongsavslutning.

Fina bordsgrannar
Koncept: Social media club är ett lättförstått koncept som går ut på att du dyker upp vid Incontro och diskuterar månadens ämne över en god lunch med dina bordsgrannar. Det är alltid trevligt och god mat.
Ämne: Som ett avslut innan sommaren har Social media club bestämt sig att spinna vidare på en tidigare diskussion om näthat.

Vad är reglerna för hur du ska uppföra dig på Internet? 
  • Får du vara anonym?
  • Vem ansvarar för vad?
  • Gäller samma regler på webben som på plats?
Tanken är att vi lunchare kan komma på lite regler tillsammans, ett underlag för etiskt beteende. Så om det jag har skrivit här intresserar dig, gå in på Social media clubs facebooksevent och läs mer. Klicka gärna i om du vill komma men ingen föranmälan krävs. Allt det kostar dig är priset för lunchen och det skulle du betalat i alla fall.
Då detta är sista gången för året hittar du mig där. Om du vill färska upp minnet läs sammanfattningen från lunchen om näthat här eller se videosammanfattningen för mötet här:
Dag: Fredag 14/6
Tid: 12.00 – 13.00
Plats: Incontro, Mässans gata 24.

Detta var allt för mig, vi ses i veckan och på bloggens facebooksida. Tipsa mig gärna om event där!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation