Imorgon måndag ska jag prova att gå på en gratis lunch hos Företagarna som enligt deras hemsida är Sveriges största organisation för företagare. Så det finns en stor chans att många av er känner till dem redan. Vad tycker ni om Företagarna?

Ät lunch och mingla med Företagarna

Företagarna verkar ha en fullpackad eventkalender för både medlemmar och gäster, vilket jag alltid uppskattar hos ett nätverk. Träffen imorgon är öppen för alla, gratis, kräver ingen anmälan och kommer bestå av en mingellunch medan Nyföretagarcentrum i Göteborg håller ett intressant föredrag i bakgrunden.

Men det som gör mig speciellt intresserad är “Företagarnas unga nätverk” för oss under 30. Där man ska kunna ta del av olika events för entreprenörer samt mentorprogram och mingelträffar. Så det tänker jag nog ställa några frågor om imorgon. Om ni är intresserade kan svaren dyka upp här på bloggen. Vad säger ni, syns vi där vid lunch?
Dag: Måndag 2/9
Plats: Restaurang Palace, Södra hamngatan 2 i Brunnsparken
Tid: 12:00 – 13:00

Tävla med amatörkockar

Mitt andra tips är lite udda men då nätverkande går ut på att synas och skapa nya kontakter kanske det passar ändå. Nästa söndag på Brewhouse har de uttagningar till nästa Säsong av “Sveriges mästerkock“, alltså den svenska versionen av Masterchef. Så vill du vara med och tävla anmäl dig på Brewhouse hemsida för din chans. Det kan om inget annat bli en kul upplevelse.
Dag: Söndag 8/9
Tid: 10:00 – 18:00
Plats: Brewhouse, Åvägen 24

Det var det för denna söndagen, men fortsätt tipsa mig under veckan så att fler kan komma på ert event.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Provar på nätverket Företagarna

  1. Jag är ju lite för gammal för det unga nätverket, men kanske skulle de ändå ta emot en gammal stofil på 31? Berätta gärna om vad de säger. Jag hade gärna gått på lunchen själv men hinner inte riktigt klämma in det.

    • Ja Företagarnas unga nätverk är dock trots allt bara en form av medlemskap så vitt som jag förstod det. Det har också det vanliga medlemskapet som verkade vara samma förmåner. Men såklart skriver jag in på bloggen vad jag får reda på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation