Om mig

Bild på Anna LernerydMitt namn är Anna Lerneryd och 2010 startade jag mitt företagande som skribent i Göteborg. Med målet att hjälpa småföretagare i Göteborg att skapa intressant och underhållande textinnehåll.

Skapade mina egna nätverkstips

Som frilansande skribent gillar jag att nätverka. Men upptäckte snabbt att det inte fanns något bra ställe på webben som kunde tipsa mig om var jag kunde hitta bra nätverksevent i Göteborg.

Det var då denna blogg fick sin början. Först  tipsade jag bara om de event jag själv gick på. Men nu söker jag alltid nya evenemang i Göteborg och nätverk att tipsa och prova. Så Jag sprider ditt event i Göteborg om du vill att jag skall sprida ditt evenemang i Göteborg!

Idén växte fram från att först ge sammanfattningar från de event jag gick på till att tipsa i förtid.  Varje söndag kan du nu läsa minst ett nytt tips här på bloggen och under veckan kan du hålla koll på Working with tea’s facebooksida för mer tips om nätverkande i Göteborg.

Läs gärna, kommentera och tipsa mig om nya event så sprider jag dem till resten av Göteborg! Kontakta mig via mailadressenanna@annalerneryd.se eller via kontaktformuläret här till höger.

Vi ses i veckan!