Vi börjar tipsen idag med nya nätverket Shine som är ett nätverk riktat till dig som vill skapa effektiva relevanta relationer. Nätverket är nystartat av Anki Dumitrescu och har fått en raketstart med ett deltagarantal på över 250 personer på sitt första event.

Nästa nätverkstillfälle är kl 17:00 måndagen den 24/9 då det bjuds på mingel och föreläsningen “Du kan mer än du tror” med Michael Södermaln.Ta chansen att mingla med minst 200 personer från olika företag, äta lite och ta del av erbjudandet 2 för 1 på Hagabadet som erbjuds till alla deltagare, värde 798 kronor. 
Några av företagen på plats kommer vara Hagabadet, Västasvenska handelskammaren, Curves, Think Do Grow, Saltsjöutveckling, Echosphere, Excelsio Coaching och Almi Väst.
Priset för kvällen: 495 kr.
Anmälan hos: shine@ankid.se
Sista anmälningsdag: 20/9
Plats: Elite Park avenue Hotel, Göteborg
Mitt andra tips är Entreprenör 3.0 som körs av Entrepreneurial Hive. Gå på det imorn om du är entreprenör och se vilken go kick det faktiskt ger. Imorgon handlar träffen om att “Hitta ditt företags varför?
Gå dit och funderar över varför ditt företag existerar, kan nästa garantera att det kommer hjälpa din försäljning då kunder idag inte köper en produkt utan snarare din pitch till varför din produkt existerar och varför de behöver den.
Sanne och Luigi blir alltid glada över nya deltagare och så klart är denna träff gratis.
Vi ses om en vecka!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation