nytt nätverk från qoola qvinnorDen 25 februari bjuder Siv Thuresdotter, skaparen av nätverket Qoola Qvinnor, in till afterwork för hennes nya satsning “Nya småföretagsnätverket“. Detta kan bli ett första tillfälle att undersöka Sivs nästa nätverk, för både män och kvinnor i alla yrkesgrupper.

Gratis afterwork på avenyn

För att testa på detta nya nätverk bjuder Siv in till en gratis afterwork på avenyn, där du kan ställa dina frågor, men även träffa och nätverka med andra företagare. Som det står skrivet i eventet så kommer AWn bjuda på öppen bar och förmånliga afterwork-priser på mat och dryck fram till kl 18.00.

För dig som kanske kan vara intresserad av ett nytt nätverk kan jag också meddela att medlemskapet kommer att vara gratis fram till den 12/12 2016.

Första tankar om Nya småföretagsnätverket

Hittills vet vi inte så mycket om detta nätverk, men då det är Siv som håller i det så tror jag att vi ändå kan förvänta oss en viss kvalitet tack vare hennes erfarenhet inom området. Som medlem i hennes nuvarande nätverk Qoola Qvinnor kan jag säga att hon är en aktiv ledare som väl sköter om sitt nätverk.

Att gå på en afterwork kan därför vara ett bra första steg för att undersöka hennes nya nätverk. Men jag väntar även nyfiket på de mer dagliga och strukturerade nätverkseventen innan jag kan börja skapa mig en åsikt.

Att ta in en större variation av personer i detta nätverk tycker jag är en smart och nödvändig utveckling och jag ser fram emot att se hur/om det kommer påverka dynamiken och möjligtvis även aktiviteterna i nätverket.

Men som det ser ut nu så säger jag att om du har tid gå. Det låter som en trevlig afterwork från en kvinna jag vet är aktiv, professionell och tacksam att ha att göra med. Så om du letar efter något att göra torsdagen den 25 februari, anmäl dig via simple signup, då det är obligatorisk anmälning där. Även om eventet självt är gratis.

Dag: Torsdag 25/2
Tid: 17.00
Plats: Du får information via mail när du anmält dig via simple signup

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Nytt nätverk från skaparen av Qoola Qvinnor

  1. Qoola qvinnor är en cool grej och jag känner Barbro med Alexandertekniken som är medlem där 🙂 Du kan gärna maila mig lite event i Göteborg framöver får jag se om jag dyker upp 🙂 MEN spamma mig inte bara har tillräckligt if you know what I mean.

    LOVE Maria på Inredningsvis

    • Hej Maria

      Vad kul att du har hittat min blogg. Just denna bloggen har inget nyhetsbrev, så det blir lite svårt att maila dig specifikt. Men du får gärna följa bloggen och gilla dess facebooksida, vilket jag har sett du redan har gjort, så tack för det. Om du verkligen inte vill missa något, så kan du under “gillar knappen” sätt på aviseringar. Då får du en aviseringen varje gång jag skriver något där. Då kommer du inte missa några av mina tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation