Att vara egenföretagare kan ibland betyda att jobba ensam. Men det behöver inte betyda tystnad. Noisli är en hemsida där du kan välja mellan 16 olika bakgrundsljud. Perfekt för dig som gillar att vara omgiven av ljud när du jobbar, men finner musik för distraherande.

Jag läste om Noisli på en av mina favoritbloggar “How About Orange” där grafiska formgivaren Jessica Jones skriver om allt från inredning, typsnitt, gratis trycksaker och designinspiration.

Ett Café i mitt vardagsrum

Noisli-bakgrundsljud-för-egenföretagarenMitt favoritljud är hittills caféljudet som får det att kännas som om jag sitter i en aktiv miljö när jag jobbar. Det hjälper faktiskt att höra klingandet från glas och sorlet från folket. Jag jobar då mer effektivt och trivs bättre. Och att jag får bestämma ljudnivån är bara en bonus.

Nästa ljud jag ska prova får nog bli tågljudet då jag alltid jobbar så bra när jag åker tåg. Skulle vara perfekt att kunna återskapa det i mitt eget vardagsrum.

Välj ditt eget ljud eller sätt på flera samtidigt

Gå in på Noisli du också, och skriv gärna till mig om ditt favoritljud! Där finns allt från regn, åska, vind, skvalpande vatten, syrsor och eld med mera.

För dig som skriver finns det också en enkel textredigerare rakt på sidan och texten sparas även när du stänger ned fliken. Men då sidan fortfarande är i beta ber de dig att spara ner din text ifall något skulle gå fel. Men det gör vi ju alla ändå, så inget större problem där.

Vad lyssnar du själv på när du jobbar?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation