Lars Wallin – Sveriges främsta couturedesigner

Vill du äta otroligt god exklusiv choklad medan du ser på en couturemodevisning?
Då tycker jag du ska gå på Shine’s nästa njutningsevent på Clarion Post!
I veckan blev jag tipsad av Anki Dumitrescu, skapare av nätverket Shine som jag tipsat om tidigare, att det är dags för årets stora njutningsevent den 11 november. 

Kvällen kommer att innehålla exklusiv choklad och god champagne med Emanuel Andrén, en couturevisning med Lars Wallin samt utställare och mingel. Perfekt för dig som känner att du förtjänat något extra men samtidigt vill nätverka vidare. Anmäl er gärna senast den 19 oktober.

Inleds med champagne – fortsätter med couturemode

Kvällen inleds med mousserande vin och tilltugg medan du kan mingla fritt med andra gäster, samt konversera med ca 10 – 12 intressanta utställare som Skönhetsfabriken och Art Clinic.

Men det som gör mig extra exalterad är chansen att få se en riktig couture modevisning, vilket jag personligen aldrig gjort. Under visningen kommer vi få se 12 couture-klänningar som jag gissar kommer få några av oss i publiken att försöka minnas hur mycket vi faktiskt har på sparkontot.
Visningen avslutas sedan med en intervju med Lars Wallin som kommer svara på frågor om denna speciella sorts mode.

Passion för choklad – Chokladprovsmakning

Emanuel Andrén – 5e generationens chokladmakare

Nästa punkt blir Emanuel Andrén som berättar om sin passion till choklad genom 5 generationer medan alla blir guidade genom en provsmakning av olika sorters högkvalitativa chokladpraliner. Detta kan bli intressant för den som älskar choklad då Emanuel är den som tillverkar chokladen till exempel Grammy galan.

Kvällen avslutas sedan med prisutdelning från utställarna och goodiebags till alla gäster.

Att gå på eventet kostar 495 kronor men om du blir medlem i Shine 2013 eller Qoola Qvinnor får du 100 kronor rabatt.

Jag hoppas jag har inspirerat några av er att läsa vidare på Shines egna hemsida och om ni har några frågor kan ni höra av er till Anki Dumitrescu på ancamdu@gmail.com.

Vi ses imorgon för veckans nätverkstips!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation