På måndag är det dags för Företagarnas första nätverkslunch för året. Och du som är medlem eller känner en medlem är välkomna att äta gott och nätverka. Men jag tror säkert att om ni hör av på måndag morgon kan ni nog komma utan medlem. Då de gärna bjuder in dig som gäst en eller två gånger.

Nätverkslunch – för dig som driver företag

Den tredje februari bjuder Företagarna in till företagslunch. Under lunchen kommer medlemmen Jane Higginbotham Håkansson att berätta lite mer om hur våren kan inspirera till din inredning. Du själv får äta gott och nätverka med alla företagarnas aktiva medlemmar.

Jane har sitt eget företag JustJaneDesign, är utbildad inom trädgårdsdesign och har även utbildat sig till inredningsarkitekt i Florens. Kan också tillägga att jag själv träffat Jane och hon är en mycket trevlig person. Så detta kan nog bli en riktigt bra lunch där du kan få några inredningstips samt kanske någon ny affärskontakt.

Lunchen börjar kl 11.45 och du som vill gå betalar för din lunch på plats och sen är det bara att välja en plats vid bordet. Om du inte är medlem men fortfarande vill gå, ring då Företagarna på måndag morgon så tror jag säkert du får gå då det inte krävs någon föranmälan.

Dag: Måndag 3/2
Tid: 11.45 – 13.00 (räkna med extra tid om du hittar någon intressant att prata med)
Plats: Scandic Opalen, Engelbrektsgatan 73, Göteborg

Social media club – Min senaste nätverkstanke

I fredags var jag på Social media clubs första lunch för året. Vi diskuterade hur man kunde sälja bäst genom sociala media utan att vara för säljande. Kanske lite förvirrande till första tanken men vad vår moderator Katarina Tikka menade var att hitta de sätt man kunde skapa en lojalitet hos kunden och erbjuda de tjänster de sökte, även genom sociala media. 


Vi fick alla bord olika branscher och mitt bord fick mekaniker/bilfirma. Vårt uppdrag blev att föreställa oss hur vi tänkte när vi valde företag, vilka problem som kunde uppstå och vilka slags tjänster som vi skulle uppskatta hos företaget och i deras sociala närvaro.


Som kul är så filmas alltid slutklämmen på dessa möten så klicka här se vad alla våra grupper kom fram till. Själv var jag med i den sista gruppen i filmen och berättar stolt tillsammans med min lunchkamrat Christin (stavning?) vad vi kom fram till vilket bland annat innehöll tävlingen “Glada däck” som många verkade tycka om.


Det var allt för denna söndagen. Om vi ses i veckan, heja gärna på mig!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation