Idag har jag varit på nätverksträff hos affärsnätverket Merbiz där jag blev bjuden på frukost, träffade trevliga människor o skapade en ny kontakt med en grafiker.

Inte för tidigt

Direkt vill jag ge ett plus till Merbiz för frukostmöten kl 9.00 istället för kl 7.00 på morgonen. Detta kanske inte verkar som något, men för mig som bor precis utanför Göteborg är detta en gudagåva. Det betyder att jag kan gå upp klockan 7 istället för klockan 5.30 för att hinna i tid.

Varmt välkomnande

Mötet började med ett varmt välkomnande från Karolina Pavlovic som bjudit in mig. Runt borden fick vi sedan presentera våra företag och en nuvarande sökning för att få respons. Resultatet blev en ny kontakt med en grafiker som kan behöva korrekturarbete åt sina kunder. Ett plus till för MerBiz.

Fokus på en konkret sökning

Detta med konkreta sökningar inom nätverk är något jag ser mer och mer av och applåderar. Att formulera en konkret sökning är givande då det enkelt och snabbt konkretiserar vad vi andra i gruppen kan hjälpa till med. Det är mycket lättare att ge svar på en konkret fråga, eller hur?

Levande visitkort med FilmQRt
Träffen fortsatte med en miniföreläsning på 10 minuter där vi fick insyn i företaget FilmQRt där Robert Kacsor levererar levande visitkort. Tanken var enkel, en QR-kod skulle leda till en kortare videofilm som beskriver precis vad du vill. Robert filmar, klipper och genererar kod så kan få upptryckta visitkort, muggar, t-shirts eller varför inte tillfälliga tatueringar?
Trevligt och gratis för gäster
Slutsatsen blir att MerBiz har samlat trevliga entreprenörer värda att hälsa på. Just nu bjuder MerBiz gratis för gäster oavsett hur många gånger du vill gå tack vare att nätverket just nu är i omstrukturering. Varje möte har en gräns på 30 personer vilket betyder att det nästan alltid finns 12 lediga platser.
Nästa möte
För dig som vill besöka MerBiz är nästa möte den 27 maj på Kulturhuset Kåken vid samma tid.
Skriv till ledarna2013@gmail.com med anmälan eller frågor. 
Men om du inte vill vänta så länge så har systergruppen Biz n Buz ett möte den 8 maj på Ekelundsgatan 55. Anmäl dig till Eva Dogan på eva.dogan@imagenimpact.se eller på 0701- 107 115 och hälsa från Karolina Pavlovic.


Vi ses i veckan!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation