Äntligen söndag och bloggen är tillbaka. Första tipset för hösten blir ett afterwork den 23 september, från facebookgruppen “Eget företag – Tips, samarbeten, råd och frågor”.

Uppdatering: Sista bokningsdatumet för detta event har förlängts till den 22 september, dagen innan eventet, då fler människor upptäckt eventet och vill gå. Det betyder att du fortfarande har tid att anmäla dig för lite afterwork den 23 september. Glöm inte att gå med i facebookgruppen också, då AWn är för gruppens medlemmar!

nätverka-på-berzelius-barDetta tips får ni för att jag gillar denna grupp. Den är aktiv, full med trevliga företagare som svarar ärligt, vänligt och snabbt när man ställer frågor. Det finns en bra stämning där helt enkelt.

För att gå på afterworken måste du dock vara medlem i gruppen på facebook, men det är bara att gå med.

Det är en tacksam grupp när man har frågor som företagare.

Vad händer på Afterworken?

Tanken med träffen är att lära känna de andra personerna i gruppen. Att koppla en person till profilfotona. Och såklart att nätverka. Under kvällen kan du knyta kontakter, njuta av goda snacks och ett gott glas vin eller någon annan god dricka. Tips! Ta gärna med dina visitkort.

Kostar det något?

Själva träffen är gratis, det enda som kostar är själva AWn på Berzelius, som ligger på 45 kr. För det får du dock tillgång till en buffé av snacks, grönsaker, dipp etc. samt ett glas rött/vitt vin eller öl.

Kvällens struktur:

Träffen börjar vid 16.00 på Berzelius Bar. Du betalar i baren och ansluter dig till de andra på plats. Träffen börjar med att Yasmin kommer hålla ett litet välkomsttal. Därefter får du en 1 minut där du kan presentera dig själv och ditt företag. Sedan är det fritt att mingla och nätverka bäst du vill fram till kl. 19.00.

Låter detta intressant får du gärna anmäla dig till eventet på gruppens simple signup, då platserna är begränsande till 40 personer. Varje gruppmedlem får dock ta med sig en gäst, om du anmäler denna person samtidigt som du anmäler dig själv.

Sista anmälningsdag är förlängt till den 22 september, alltså en dag innan eventet. Så nu har du tre dagar kvar att anmäla dig!

Andra frågor kan du skicka till träffens anordnare Yasmin Casaca. Yasmin är också grundaren, föreläsare och Business PT i företaget Visio Business.

Tid: 16.00 – 19.00
Dag: Onsdag, 23 september
Plats: Berzelius Bar, Södra Vägen 20, Göteborg
Pris: 45 kr för afterwork, ingen kostnad för nätverksträffen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

3 kommentarer på “Nätverkande på Berzelius Bar

 1. Hej Anna,

  Först – Tack så mycket för att du delar detta event; det uppskattas varmt. Och kul att du gillar gruppen!

  Jag kan också tillägga att sista bokningsdatum är nu ändrat till och med dagen innan, det vill säga den 22 september. Detta då det är flera som “upptäckt” eventet nu på slutet. 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!
  /Yasmin Casaca

 2. Tillägg: Jag la ut ditt inlägg på min företags fb-sida här: https://www.facebook.com/visiobusiness

  Hoppas det var ok! 🙂

  /Yasmin Casaca

  • Hej Yasmin

   Vad glad jag blir att du gillar inlägget. Kan lägga ut en liten notis att datumet ändrats. Och visst är det okej att du delar inlägget. Det gör mig bara glad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation