Vecka 41s nätverkande är fullt av att hitta dina mål som entreprenör, inspirerande videoklipp och att fira 1 år med RM Boot camp!

Hitta din önskekund och målbild
Vi börjar veckan med Sanne och Luigi på Entrepreneurial Hive där vi denna vecka ska diskutera din målbild med ditt entreprenörskap. Sätt dig ner med andra entreprenörer och få hjälp med att få fram en klarare plan för både din målbild och önskekund. Sen tar vi fram stegen för hur vi ska ta oss dit.
Denna måndagsaktivitet är kl 13-16 på drottninggatan 13 och något jag aldrig missar. Jag får alltid konkret hjälp med mitt företag och faktumet att det är gratis är bara grädde på moset. Du vill inte missa detta.

Inspirerande film och live events
På onsdag kommer TED till Göteborg. Om du inte vet vad jag pratar om är det alla de där små inspirerande filmerna dina vänner då och då visar för dig. Här finns chans att under en heldag se så många av de 15-20 talarnas inspirerande korta föreläsningar på temat Beyond Borders. Eventet händer på Lorensbergsteatern mellan kl 8-18 och anmälningen görs på TEXxGöteborgs hemsida. Eventet kostar 275 kr och 100 kr för studenter. Väl värt pengarna. Läs mer om TED här

Fira 1 år med RM Boot Camp!
En vän till mig ska nu fira 1 år med sitt företag och alla är välkomna!
Rim Mourad erbjuder genom sitt företag coaching inom motivation, träning, kost och hälsa.
RM Boot Camp erbjuder bland annat ett 6 veckors koncept, träningsupplägg på distans och företagshälsa.
Men nu handlar det om att fira att företaget fyller 1 år så kom ner på mingel, välkomstdrink och tårta till Teatergatan 19 den 12 oktober kl 17-19.30. Rim lovar även en överraskning till de 10 första som skrev upp sig på eventet!

Jag hoppas vi ses där och så hörs vi igen om en vecka!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation