Denna vecka har du mycket att välja på när det gäller nätverkande i Göteborg.
Entrepreneurial Hive bjuder som vanligt på Entreprenör 3.0 med Sanne och Luigi på måndag. Nu ska det pratas om hur man genomför ett bra säljsamtal med nya kunder. Ta vara på den erfarenhet som Luigi, Sanne och resten av gruppen kan dela med sig genom att dyka upp vid Drottninggatan 13 vid kl 13.00. Mötet är såklart som vanligt gratis. Om ni vill läsa lite mer om Entrepreneurial Hive får ni gärna läsa ett av mina äldre inlägg.

tisdag är det också äntligen dags för det andra mötet för Damklubben. Här ska många kvinnliga entreprenörer samlas på restaurangen Miss Sophie kl 18:30 för att nätverka och äta god middag. Hittills har 14 personer anmält sig så det ser ut att bli ett skönt gäng. Följ länken till Damklubben möte nr 2 för mer information.
Vi går vidare till torsdag då Magdalena K Westerlund har anordnat ett AW-mingel för den som är intresserad av lite After work-nätverkande. Det beskrivs enkelt som “Ett trevligt sätt att hitta intressanta människor med huvudsyfte att göra business“. Alla är välkomna och ni som vill samlas vid pressbyrån vid Valand vid kl 17:30 för att sedan gå vidare till Scandic Rubinen. Såklart är det välkommet att ansluta sig vid Rubinen även senare på kvällen.
fredagen är det dags för Social media club där vi alla träffas på Incontro för att diskutera denna månadens ämne som är “Mäta resultat i sociala medier“. Ett råd är dock att komma lite tidigare runt kl 11:30 då vi kommer dela Incontro med Bokmässans gäster. Om ni är intresserade av att se tidigare gånger kan ni se social media clubs filmer på Bambuser.
För er som bara har tid för nätverkande i Göteborg på helgen har jag hittat ett event från nätverket Qoola Qvinnor. Minglet heter “Västkustskvinnor på Ullevi TK” och börjar kl 10.00 på lördag förmiddag. På Ullevi TK kan du möta intressanta utställare, gå på föreläsningar, mingla med alla deltagare och vinna fina vinster i lotteriet. För en komplett lista av alla utställare kan du gå till Qoola Qvinnors hemsida. Förboka din biljett för 80 kr eller köp på plats för 100 kr. I biljetten ingår Kaffe/te och smörgås.
Så där, tror detta har varit den mest fullspäckade veckan hittills. Välj dina favoriter eller gå på alla, vi ses där!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Nätverkande i Göteborg v.39

  1. Vilka bra tips. Ska gå idag till Hive och blev påmind om social media club på fredag. Tack! Också ska jag till Business in Heart på onsdag, ett kvinnligt affärsnätverk som jag är med i och där vi ses varannan vecka. Vi ses i minglet!

  2. Tack för komplimangen och feedbacken Sofia. Det gör mig så glad att du gillade inlägget och mina tips. Ska ta en titt på Business in heart, ta kontakt med dem och så kommer de kanske med nästa gång ni träffas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation