Kategoriarkiv: Affärsnätverk

Läs om olika affärsnätverk i Göteborg. Beskrivningar, recensioner och möten med folket inuti dem.

nytt nätverk från qoola qvinnorDen 25 februari bjuder Siv Thuresdotter, skaparen av nätverket Qoola Qvinnor, in till afterwork för hennes nya satsning “Nya småföretagsnätverket“. Detta kan bli ett första tillfälle att undersöka Sivs nästa nätverk, för både män och kvinnor i alla yrkesgrupper.

Gratis afterwork på avenyn

För att testa på detta nya nätverk bjuder Siv in till en gratis afterwork på avenyn, där du kan ställa dina frågor, men även träffa och nätverka med andra företagare. Som det står skrivet i eventet så kommer AWn bjuda på öppen bar och förmånliga afterwork-priser på mat och dryck fram till kl 18.00.

För dig som kanske kan vara intresserad av ett nytt nätverk kan jag också meddela att medlemskapet kommer att vara gratis fram till den 12/12 2016.

Första tankar om Nya småföretagsnätverket

Hittills vet vi inte så mycket om detta nätverk, men då det är Siv som håller i det så tror jag att vi ändå kan förvänta oss en viss kvalitet tack vare hennes erfarenhet inom området. Som medlem i hennes nuvarande nätverk Qoola Qvinnor kan jag säga att hon är en aktiv ledare som väl sköter om sitt nätverk.

Att gå på en afterwork kan därför vara ett bra första steg för att undersöka hennes nya nätverk. Men jag väntar även nyfiket på de mer dagliga och strukturerade nätverkseventen innan jag kan börja skapa mig en åsikt.

Att ta in en större variation av personer i detta nätverk tycker jag är en smart och nödvändig utveckling och jag ser fram emot att se hur/om det kommer påverka dynamiken och möjligtvis även aktiviteterna i nätverket.

Men som det ser ut nu så säger jag att om du har tid gå. Det låter som en trevlig afterwork från en kvinna jag vet är aktiv, professionell och tacksam att ha att göra med. Så om du letar efter något att göra torsdagen den 25 februari, anmäl dig via simple signup, då det är obligatorisk anmälning där. Även om eventet självt är gratis.

Dag: Torsdag 25/2
Tid: 17.00
Plats: Du får information via mail när du anmält dig via simple signup

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Måndag den 7 april blir första gången som jag träffar Qoola Qvinnor som medlem. Och eftersom det var en lunch, precis som denna, som fick mig att vilja mig att gå med, vill jag nu tipsa er andra att följa med mig.
Qoola-Qvinnor

Så här funkar det

Lunchen är gratis och öppen för alla. Det enda du betalar är din egen lunch och så samlar Qoola Qvinnor alltid in 25 kronor till sitt biståndsprojekt “Våra barn“. Lunchen är denna gång på Torslanda Golfkrog. Där samlas vi alla anmälda för en trevlig och avslappnad lunch. Under lunchen äter vi gott, pratar med varandra och lyssnar på den som har ordet.

Luncha och lär känna Qoola Qvinnor

Du som är gäst får mer än gärna prova på nätverket vid ett tillfälle som till exempel denna lunch i Torslanda. Jag valde själv att just luncha med Qoola Qvinnor då är ett av de mindre eventen som de gör. Och jag kände att det skulle vara ett bra tillfälle att lära känna några medlemmar och ställa mina frågor om nätverket.

Som jag sagt tidigare fick jag ett varmt och nyfiket mottagande (trots att jag kom med utan att vara anmäld, whoops) men som tur fanns det plats över den gången. Jag rekommenderar dock att du anmäler dig via länken i Qoola Qvinnors facebookevent, så det vet hur många bord de ska boka.

Dag: Måndag ,7 april
Tid: 12.30
Plats: Torslanda Golfkrog, Viktorsetterbergsväg 5, Torslanda

Så det var mitt tips för veckan på bloggen. Men glöm inte att hålla ett öga på facebooksidan för Working with Tea, där det ofta kommer tips under veckan.
Skriv gärna också en kommentar här på bloggen och säg vad ni tycker om mina tips eller om jag kanske får se er den 7 april! Vi ses i veckan.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail