Igår var jag på Geek Girls Göteborg knytkonferens med temat Sharing is Caring så idag skriver jag mina tips till er med naglar lackerade i alla Geek Girls färger. Plats fanns nämligen en nagellacksstation perfekt för att träffa nytt folk över en rolig aktivitet i pauserna.

Mitt i målning på Geek Girl Meetup

Såklart fanns även annat att göra, men som en nagellacksnovis var jag bara tvungen att prova. Och jag finner mig själv verkligen gilla det och undrar var jag kan få tag på ett fint nagellack i orange?

Rekommenderar definitivt att ni tjejer som är lite nördiga söker upp Geek Girl Göteborg och tjatar på dem att bestämma datum för nästa event! Men mer om detta i ett senare inlägg. Nu dags för tips!

Cocktail Hour Göteborg

Nu är vi här för att få tips om denna veckan och det tips jag har lyckats leta fram åt er är Cocktail Hour GBG. Som i slutet av månaden bjuder in till frivillig uppsnofsning i vardagen tillsammans med en cocktail. Denna gången är det drinken Singapore Sling som ska provas och skapas av Barmästare Tom. Alkoholfritt alternativ finns såklart, tanken är bara att festivisera vardagen lite och prova på något nytt!

Denna gången möts de som vill på Restaurangen baren och familjen och jag har fått det garanterat att detta är ett bra event för dig som kanske är lite mingelskygg. Så prova, det kan bli en riktigt bra upplevelse där du kan träffa nya kontakter.
Dag: Onsdag 30/10
Tid: 18:00
Plats: Restaurangen baren och familjen; Arkivgatan 7.

Det var det jag hittade nu, men om jag ser något mer intressant så lägger jag ut det på facebooksidan under veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation