Hade ni en bra helg? För det hade jag. Lägenheten i Kungälv är officiellt invigd med hjälp av några vänner och kan ni förstå att jag äntligen har fått ett fungerande bredband? Ja jag har suttit med en dongel i tre månader i min nya lägenhet i Kungälv. Ja nog med I-landsproblem, det är dags för veckans nätverkstips!

Lär dig brainstormings tekniker
Vi börjar med trotjänarna Sanne Aronsson och Luigi Tramontana som denna veckan bjuder på teori och övningar angående brainstormning i Entreprenör 3.0. Vi samlas som vanligt på Entrepreneurial Hive, det är gratis och alla entreprenörer är välkomna. Byt idéer, fråga frågor och nätverka med intressant folk.
Dag: Måndag 15/10
Tid: 13.00-16.00
Plats: Drottninggatan 13, Göteborg.

Catching up with TED
På tisdag finns det en chans för er som inte hann att gå på TEDxGöteborg förra veckan att fortfarande se intressanta TED filmer tillsammans med andra intresserade. Geek Girl startar upp höstens Geek Girl meetups med “Catching up with TED” där alla som vill kan komma, äta popcorn och se föreslagna TED filmer. Programmet är spikat från och med idag så gå in på facebookeventet för att få veta mer.
Geek Girl står för popcornen, ni står för samtalen.
Dag: Tisdag 16/10
Tid: 18.00-21.00
Plats: LBi:s lokaler som ligger ovanför SoHo vid Harry Hjörnes plats.

Missa inte Eventdagarna på Svenska mässan
Om du gillar eller jobbar med events bör du inte missa Eventdagarna nästa tisdag och onsdag.

Ett bra tillfälle att förbättra sin kunskap i varför event marketing är så viktigt för ett företags marknadskommunikation. 

Men det jag själv tänker på är alla nya människor man kan träffa och ett smörgåsbord av information utlagt och helt tillgängligt. Mässan är uppbyggd av seminarier, case, produktdemonstrationer, temaaktiviteter och händelser. Detta är såklart utöver alla företag som står med sina montrar och gärna vill prata om vad de sysslar med.
För att läsa mer klicka in dig in på Om Eventdagarna och läs mer. Beställ din biljett genom denna länk.
Dag: Tisdag-Onsdag 16-17/10
Tid: Tisdag kl 09.00-18.00, Onsdag kl 10.00-17.00
Plats: Svenska mässan, ingång 2
Pris: Entrebiljett: 200 kr, Seminarier 190-390 kr, Keynote 690 kr.

Glöm inte att ha kul när du nätverkar i veckan som är döpt efter talet som är svaret på allt. Skriv som vanligt en kommentar om du har ett tips för nästa vecka eller om du bara vill veta vad jag menade.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation