Nu är årets Webcoast över och jag håller på att landa nedsjunken i min soffa. Under de närmaste dagarna kommer jag lägga ut mina favoriter av det jag lärde mig och även lite trevliga fotominnen här på bloggen. Men tills dess vill jag skicka ut ett tips för nästa chans att träffas i Göteborg för att snacka och ha kul.

Social media club – Prat om näthat

Månadens lunch handlar om det väldiskuterade ämnet näthat och vad som är det bästa sättet att hantera arga, hotande och diskriminerande kommentarer. Som vanligt är det bara för dig som är intresserad av en bra diskussion att komma ner till Incontro. Läs gärna hur det gick förra gången när vi diskuterade kollektivtrafik i sociala medier förra månaden om du vill se mer om hur lunchen går till.
Dag: Fredag 22/3
Tid: 12.00 – 13.00
Plats: Incontro, Mässans Gata

Så det blir ett kort tips denna veckan men vi avslutar inlägget med en fin bild från när WebCoast öppnade schemagridden första kvällen så blir det lite längre. Vi ses i veckan!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation