Nu är det snart måndag igen och det betyder att dags att dags för mina tips till er. Jag hoppas att ni har haft en bra helg för det har jag. Lördagen blev det bakning med sambon och idag hittade jag en litet kläckt fågelägg på landet, vilket betyder att vi har fågelungar i vår holk.

Lunch Beat Lindholmen

Vi börjar veckan med Lunch Beat för dig som vill dansa. Ingen speciell dans eller förkunskap krävs. Det handlar bara om att röra på sig. Men sommaren gör skillnad och alla dansglada möts vi utomhus på Lindholmen. Du kan köpa grillad korv och dryck på plats så oroa dig inte att du missar lunchen. Senast jag kollade så hade 76 personer tackat jag så detta kan bli det roliga du behöver på en måndag.
Dag: Måndag 20/5
Tid: 12.00 – 13.00
Plats: Lärdomsgatan 3, gräsplätten mellan Chalmers och Yrkeshögskolan

Fotoutställning av Mattias Backström

Foto av Mattias Backström

Sedan kan du avsluta veckan med ett vernissage av Mattias Backströms fotokonst ur hans serie “Arkitektkulturen”. Dessa foton har jag sett innan och de bör ses igen. Mattias lyckas alltid fånga så otroliga vinklar och otroliga former ur byggnaders arkitektur. Hans foton är helt enkelt otroliga att titta på. Passa på att mingla med andra fotointresserade och du kanske hittar ditt nästa samarbete.
Dag: Lördag 25/5 – Torsdag 30/6
Tid: 12:00
Plats: Best Western Arken Hotell och Spa

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation