Vill du lära dig de tre viktigaste verktygen för strategisk kommunikation? Har du någonsin undrat hur det skulle vara att gå på Berghs school of communication? Imorgon onsdag kan du gå på Berghs i Stockholm under ett gratis frukostseminarium.

Strategisk kommunikation på Berghs school of communication

Tre-viktigaste-kommunikationsverktygen-for-strategisk-kommunikation-Berghs-school-of-communicationDetta tips är för mina läsare i Stockholm, då jag verkligen ville ge er ett tips i er stad. Anmäl dig via Berghs egna hemsida så får du börja dagen med Andris Zvejnieks bästa tips på hur du kan hantera kommunikation inom ditt företag.

Andris är kursansvarig för Berghs Fast forward kurs inom samma ämne och kursledare för Berghs Executive utbildning Communication Management.

Varför ska jag gå?

Detta seminarium är en inblick i en tre-dagars kurs som Berghs erbjuder i slutet av juni. Men morgondagens seminarium är gratis. Det kan är ett perfekt tillfälle att avgöra om de tre dagarna är värda pengarna. Eller så kan du själv bygga vidare på det du lär dig om strategisk kommunikation imorgon.

“Gratis är gott” heter det trots allt. Så om du också är nyfiken på Berghs, anmäl dig till morgondagens seminarium direkt.

Dag: Onsdag 22/4
Tid: 08:30 – 09:30
Plats: Berghs School of communication, Sveavägen 34, Stockholm.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation