Jag är riktigt nyfiken på Xeleras frukostseminarium den 4 mars. Ämnet är att skriva text för webben. Och hur det är lättare än du tror. På tisdag bjuder webbyrån Xelera alla gäster på frallor, kaffe, juice och kanske en ny syn på att skriva för webben.

En copy till kaffet?

Xelera beskriver frukosten som ett bra tillfälle att sticka hål på ord som Corporate storytelling, SEO, branding och content marketing. Samt andra ord som kan ge oss alla skrivkramp ibland (innan vi ens har börjat). Känner ni igen det? Det gör jag.

“Uttrycken som omgärdar webbinnehåll är många och kan orsaka skrivkramp även hos den mest garvade webbredaktör.

En sak har dock alla dessa trendiga termer gemensamt – det handlar om att skriva bra text för både sökmotorer och människor.” – Xelera.

jag jobbar med att hjälpa egenföretagare att skriva för webben blev jag glad när jag såg detta event på twitter. Det finns så mycket kul man kan göra med text om man bara kan komma över första steget. Jag ser fram emot att höra vad jag kan lära mig från Xeleras frukost på tisdag.

Jag hoppas att ta med mig några bra handfasta knep, några intressanta diskussioner och kanske någon ny bekantskap. Läs mer om eventet på Xeleras hemsida och anmäl dig snabbt då det är begränsade platser. Maila Karin Forslund, copywriter på Xelera.

Dag: Tisdag 4/3
Tid: kl. 08.00
Plats: Östra Hamngatan 50 B
Kostnadsfritt!

Mitt tips: Att skriva är lättare än du tror 

Det enda du måste göra är att börja. Om det inte blir perfekt så kan du börja om. Det är inte satt i sten och om du kommer på något bättre imorgon så kan du ändra det. Om du vill ha hjälp att komma igång får du gärna kontakta mig, så kan jag ge dig några konkreta starttips.

Det var mitt tips för veckan på bloggen, men följ gärna Working with Tea’s facebooksida där jag lägger ut fler events i Göteborg under veckan.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation