Vartannat möte öppnar Pass it forward-gruppen Biz n Buz för gäster.
Du får då chansen att presentera dig för alla i gruppen, möta alla medlemmar och göra en sökning för ditt företag. Hos Biz n Buz finns det inga begränsningar för gäster. Därför tycker jag att du den 4 december ska komma som gäst på Biz n Buz nätverksmöte.

Säsongsavslutning för Biz n Buz

Nu är det säsongsavslutning för nätverket Biz n Buz. Detta betyder mingel med kaffe, följt av en kort presentationsrunda (som jag använder för att öva på mitt hisstal). 
Varje möte får sedan en medlem en extra 10 minuter att presentera sitt företag och lära oss något nytt. Denna gången blir det grafiska designern Radka Horvatova som får presentera sitt företag Färgköket och några hemligheter bakom grafisk design. Kan vara bra för alla oss som jobbar nära design och vill ha några tips!
Då det är säsongsavslutning får vi även höra ifrån företagslotsen/BRG och Anki Dumiterscu från Shine Network som PIT snart kommer starta ett samarbete med.
Dag: Onsdag 4/11
Tid: (Mingel 9:30) 10.00 – 12:00
Plats: Örgryte tennisklubb (hållplats töpelsgatan)

Varför du bör gå:

Jag gillar personligen Biz n Buz för sin öppna stil. Det är fortfarande ett såpass nytt nätverk att det lyssnar på sina medlemmar i hur möten och nätverket bör fungera. Det finns utrymme för anpassning, allt man behöver göra är att säga något. Det är mycket öppet och uppmuntrar gäster, och gör en poäng av att det alltid ska vara gratis att gå som gäst, gärna flera gånger. 

Så det är mitt tips för veckan. Kom till Örgryte tennisklubb där vi träffas. Du går av vid hållplatsen töpelsgatan och går rakt upp för backen tills du ser klubben på höger sida. Vi ses på stan!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation