Hej mitt vinterland…Nu är mina nätverkstips här. Denna vecka vill jag tipsa om pop-up mässa med julmingel på Brewhouse och ett tidigarelagt Social media club inför Webcoast.

Julmingel på Brewhouse

Imorgon måndag bjuder Brewhouse på föreläsning, livemusik, entreprenörsmässa och glögg till alla som är intresserade. Från Brewhouse låter detta som en liten minimässa där entreprenörer från deras Inkubator ställer ut och du kanske kan möta nya kunder och intressenter bland deltagarna. Kan mycket väl vara värt en del av din eftermiddag innan jul.

Under kvällen bjuder Brewhouse även på pepparkakor, julgodis och luciasoppa i deras restaurang. 

Om du letar efter lite inspiration kan du även stanna till klockan 17.00 då Brewhouse bjudit in Mai-Li Hammargren, en av deras framgångsrika företagare från Brewhouse Talks. Mai-Li kommer då att prata om innovationen Mutewatch och sin resa från idé till företag. Kvällen avslutas sedan med livemusik på scen.

Varför du bör gå

Jag fick det här tipset lite sent, men vill ändå tipsa om det då jag själv föredrar att nätverka på dessa mindre mässor. Man vet aldrig vem man kommer träffa och vilken kontakt som kan ge stora affärsmöjligheter i framtiden. Så jag säger, gå om du har tiden!
Dag: Måndag 9/12
Tid: 14:30 – 18:00 (Läs hela schemat på Brewhouse hemsida)
Plats: Brewhouse
Info: Gratis Entré

Inför webcoast – Social media club

I mars i år hade knytkonferensen Webocast sitt tredje lyckade och slutsålda tillställning ute på Lindholmen science park och såklart är planeringen redan igång för år nummer fyra.

Kom till Social media club och diskutera hur du skulle vilja att Webcoast ser ut i år. Vad vill du diskutera under den ständiga och alltid utvecklande ämnet “kommunikation på Internet“?

Frågorna som kommer ligga framme är:
  • Vad vill du prata om?
  • Vad vill du höra om?
  • Vad vill du lära dig mer om?
  • Hur gör vi den bästa knytkonferensen?
Detta är den sista Social media club för året och den är lite tidigarelagd så att vi alla inte ska behöva slita oss från julätandet och planeringen inför nyår. Så kom in en sista gång för året och träffa trevligt folk, ät god mat och diskutera 2014 års Webcoast!
Dag: Fredag 13/12
Tid: 11:30
Plats: Incontro, mässans gata 24
Detta var tipsen för veckan, fler kan komma på facebooksidan. Vi ses i veckan!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation