Nu är det dags för julavslutning för Social media club. Lunch som vanligt, men som en fin gest bjuder kontorshotellet E-hive på glögg och en extra lång lunch fram till kl 15.00. Mysigt för de som vill njuta av lite extra trevligt sällskap på fredagseftermiddagen.

Julavslutning hos social media club

Sista gången som Maria Gustafsson arrangerar

Lunchens tema blir denna gång “Spaningar och trender kring att leva med tekniken i fickan i vår digitala tid.” Som vanligt äter vi medan vi diskuterar och tar sedan upp våra punkter så att andra kan höra, både i rummet och över nätet.

Men på fredag blir det sista gången som Maria Gustafsson kommer att arrangera lunchen. Social media club Göteborg startades av Carl Johan Magnusson men Maria var med redan från starten, och tog över lunchen i mars 2011.

Under 2016 kommer istället Peter Nordin från E-hive att ta över klubben. Och även om vi vet att Peter kommer göra ett riktigt bra jobb, så tackar jag personligen Maria för tiden och säger att jag kommer sakna henne vid micken.

Detta var en av de första nätverksträffarna jag gick på som nybliven företagare, och förutom att den var lätt att hitta och förstå syftet, så var alla på plats så välkomnande och Maria mest av alla.

Men hon försvinner ju ingenstans, utan tar antagligen tag i nya utmaningar, som Maria alltid gör, så tack så länge Maria.

Men jag är ny och vet inte vad Social media club är?

Upplägget är enkelt. För att gå på träffen så går du in på Social media clubs facebookevent och klickar först på “kommer”. Sedan för att din anmälan ska räknas gör du din matbeställning i appen “Silent order”. Detta räknas som din plats och lunchen ligger i pris mellan 80 – 125 kr. Du kan välja mellan kött, fisk och vegetarisk linsgryta. Exakt vilka rätter som finns syns i appen samma vecka som träffen, så de finns att skåda där nu.

Exakt de frågor som du kommer att få diskutera kan du också läsa på facebookseventet för social media club.

Hoppas du kommer, och du som gått tidigare, skriv gärna hur länge och vad ditt favoritämne har varit hittills?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Julavslutning för social media club

  1. Kerstin Söderberg on 8 december, 2015 at 14:32 said:

    Jag har varit med sedan innan Incontro, vad hette restaurangen? Minns liksom Anna hur öppen, tillåtande stämning det var och framförallt hur Maria fick mig att känna mig välkommen.
    Kan inte ange något ämne som favorit, min favorit är själva mötesformen, alla härliga människor med olika kompetens och erfarenhet, och delandet! #sharingiscaring

    • Hej Kerstin. Tack för din kommentar och dina minnen. Själv började jag komma under Incontro-tiden. En riktigt trevlig restaurang med trevligt sällskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation