Även denna vecka hoppar vi händelserna lite i förväg med tipset jag tänker ge er. Den 5 december är dags för det fjärde frukostseminariet från kommunikationsbyrån KNTNT. Denna gången handlar det om “Trendspaning – Jakten på nytt innehåll” och är den sista frukostinbjudningen för året. Men jag tillsammans med andra hoppas att de förnyar denna succé och bjuder in oss på frukost även nästa år.

Trendspaning – Jakten på nytt innehåll

Under KNTNTs frukostseminarium får vi för den mycket prisvärda summan av noll kronor chans att äta frukost med många av Sveriges mest inspirerande talare inom marknadskommunikation och digitala medier.

“Hur jobbar du med content marketing om fem år?”

Den 5 december kan du få lyssna till Åsa Marklund, marknadschef för Berghs School of Design och Helena Bajlo, copywriter på Beautiful Stories när de berättar hur de hanterar content marketing och hur omvärldens nya trender påverkar dess utveckling.

Få konkreta tips för ditt eget innehåll

För en copywriter som jag, är detta ett gyllene tillfälle att få lyssna till två röster med erfarenhet och glädje för området. Men alla som är egenföretagare jobbar ju egentligen på något sätt med content marketing.

Du skapar ju ditt eget innehåll så ta tillfället att få lite bakgrundsinformation och kanske några konkreta tips som du kan använda själv!

Plus glöm såklart inte frukostminglet mellan 7.30 – 8.00 där du kan träffa nya personer som kan bli tacksamma affärskontakter eller vänner i framtiden!

Ps. Skriv gärna om du tänker gå i kommentarerna, så blir jag glad.
Dag: Torsdag 5/12
Tid: 7.30 – 9.00
Plats: Visual Arena, Lindholmen Sicence Park, Lindholmspiren 3

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

4 kommentarer på “Jakten på nytt innehåll – KNTNT Frukost

  1. Vore jättekul att gå. Jag har inte bokat in mig än bara så frågan är om det finns platser kvar.

    • Jag bokade in mig igår och då fanns det platser kvar. Så gå in på sidan jag länkar i inlägget. Där står det om det är fullsatt. Fick just dock en notis om att det börjar bli få platser, så skynda dig 🙂

  2. Hej Anna, jag ska gå så vi ses där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation