Ibland känns det riktigt trevligt att få en boost. Att få det bekräftat, att det jag lägger tid på varje vecka faktiskt når ut till folk och kanske gör lite skillnad. Sen jag startade denna blogg har jag fått positiv feedback med jämna mellanrum. Och jag vill tacka alla er som någonsin sagt: “Åh är det din blogg, den läser jag varje vecka“. Det värmer mer än ni tror.

[Edit, du kan nu läsa och ladda ner hela reportaget från Göteborgsposten här]

Intervjuad av Lotta Hohner från Göteborgsposten

intervju-med-göteborgsposten

Idag blev jag intervjuad av Lotta Hohner från Göteborgsposten. Lotta ringde mig i  tisdags och berättade att hon ofta är inne på min blogg när hon letar efter events att gå på. Och att det tillslut gick upp för henne att intervjua mig om min blogg och nätverkande i Göteborg.

Det var otroligt kul att bli intervjuad av Lotta, att svara på hennes frågor och känna att jag faktiskt hade något att säga om dem alla. Kunskaperna och mitt eget tyckande om nätverkande i Göteborg kom spontant fram och jag behövde sällan tänka efter för att ge henne ett bra svar.

Frågorna inkluderade bland annat hur jag nätverkar idag, hur jag började och tips till nya blyga egenföretagare. Vi pratade även om vilka trender jag såg hos affärsnätverkens events och vad man bör tänka på när man nätverkar och väljer medlemsnätverk. Mer än så minns jag inte nu då intervjun fortfarande snurrar i mitt huvud.

Under intervjun blev jag även fotad för bilder till reportaget. Det ska bli kul (nervöst) att se hur bilderna blir. Reportaget ska publiceras i Göteborgspostens ekonomibilaga preliminärt den 11 maj, så håll utkik!

Det var allt för mig idag, så ha en fin helg så syns vi i veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Intervju i Göteborgsposten

  1. Kerstin on 12 april, 2014 at 18:03 said:

    Kul Anna, du är värd att bli uppmärksammad. Ska hålla utkik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation