Den här helgen är bara full av tips. Igår tipsade jag er om Shines njutningskväll med chokladprovning och couturevisning, och idag blir det Pecha Kucha och nätverkande med Merbiz där alla är välkomna.

Pecha Kucha – Gratis och vettig underhållning

Bild av Ignite Wellington
Nu är det dags igen för Pecha Kucha. Du kan komma gratis och lyssna på olika människors tankar, idéer och projekt. Varje talare får 20 bilder med 20 sekunder på varje. Därför hinner det aldrig bli tråkigt. Och om en inte faller dig i smaken…Oroa dig inte för det kommer en ny talare om ca 7 minuter! Pecha Kucha är ett bra sätt att träffa nytt folk och bli utsatt för nya idéer. Så varför inte ge det ett försök? Du kan se hela talarlistanPecha Kucha’s facebookevent.
Tid: 19:30
Dag: Tisdag 15/10
Plats: Park Lane, Kungsportsavenyn 38

Affärsmöte Merbiz

Bild av Anna Lerneryd
Du som vill nätverka imorgon bör kolla in Affärsnätverket Pass it Forward där undergruppen Merbiz har öppet möte imorgon. Varje möte har en fokusmedlem som får dela med sig lite extra av vad de sysslar med. Förra veckan var det med Biz n Buz där jag fick en liten gratis mini workout.
Denna vecka har Merbiz fokus på medlemmen Carina Näsman som jobbar med att hitta rätt mode, färg och stil för sina kunder. Under mötet får alla presentera sig, även gästerna och det finns alltid tid för mingel före och efter mötet. Jag rekommenderar dessa möten då de är avslappnade, trevliga och gratis för gäster.
Anmäl er via Pass it forwards hemsida, ni behöver inte vara inbjudna av en medlem. Skriv ditt eget namn i den rutan.
Tid: 9:00 – 11.00
Dag: Måndag 14/10
Plats: Örgryte Tennisklubb

Det var allt för denna söndagen. Välj nu din favorit så ses vi i veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation