Jag har tidigare skrivit om Creuna, nordens största digital byrå, och blir lika glad varje gång de bjuder in till frukost och diskussion under sitt tak. Denna gång den 25 november.

Förutom att deras tak är fint (riktigt fin byggnad och lokal) så är de alltid trevliga och bjuder på intressanta samtalsämnen och nya kontakter.

Nu ska Creuna börja med vad de kallar “Digital Briefing” som de beskriver som “en inspirerande morgon där du får lyssna till korta föreläsningar kombinerat med rundabordsdiskussioner.”

digital-briefing Creuna nätverkande göteborg

Creuna välkomnar till gratis frukostmöte

Inbjudan står öppen för alla och är såklart helt gratis. Frukost ingår och allt du behöver göra är att anmäla dig via Creunas egna anmälningsformulärMen skynda dig för anmälan är begränsad och först till kvarn gäller, och dessa träffar är populära. Under morgonen kan du byta idéer, lyssna till intressanta korta föreläsningar och såklart även knyta nya kontakter.

Återkommande frukostmöte

Under mina samtal med Creuna har jag också förstått att “Digital Briefing” kommer bli ett återkommande event. Om det blir regelbundet vet jag inte än, så återkommer om detta efter den 25 november. Men om jag gillar det jag upplever under frukosten så kommer jag såklart att fortsätta tipsa om detta gratis frukostmöte även i framtiden.

Vad händer på Creunas Digital Briefing frukost?

Frukosten som börjar klockan 8:00 kommer att pågå i ca 1  1/2 timma, mellan 8:00 – 9:30. Träffen börjar med registrering, frukost och ett välkomnande från Creunas acting VP Anna Lindqvist och fortsätter sedan med två korta föreläsningar om upplevelsedesign, för att sedan avslutas med en summering av morgonens tankar.
Ett mer detaljerat schema för morgonen kan du se på Creunas eventsida.

Jag hoppas jag ser så många som möjligt av er där, kom gärna och säg hej, alltid kul att få veta hur många som kommer på ett event genom mina tips.

Dag: Onsdag 25/11
Tid: 8:00 – 9:30
Plats: Stora Nygatan 33, Göteborg
Anmälan: Creunas webbplats

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation