Just nu finns det många intressanta events på horisonten. Men då ingen av dem har släppt tillräckligt mycket information så väntar jag med att tipsa tills jag kan ge er alla detaljer. Istället tänkte jag att ni kan ta denna vecka till att slappna av och återkoppla till de människor ni mött på tidigare events.

Återkoppla till dina nya kontakter!

Glöm-inte-att-återkoppla-nätverka-i-göteborgAtt möta någon intressant och byta visitkort är bara första steget i tacksamt nätverkande. Det viktigaste steget kommer sedan i återkopplingen. Då du dagen efter ringer eller mailar de intressanta och roliga människor du mött. Att ringa är alltid bäst.

Du behöver såklart inte återkoppla till alla du träffar. Men ta dig gärna en halvtimma när du kommer hem och sortera visitkorten du fått. Välj ut dem som du tror att du kan hjälpa eller som kan hjälpa dig; alltså de som du vill lära känna bättre.

När du ringer är det bra att ha ett speciellt syfte i åtanke. För en första fika räcker det med vad du vill få ut av mötet. Det kan vara så enkelt som att lära känna varandra bättre eller byta intressanta kunskaper.

Glöm bara inte att återkoppla och vänta inte på att de ska ringa dig. Ta tag i det, alla gillar att höra att de var intressanta och trevliga!

Så det var mitt tips, men hur återkopplar du?  Skriv en kommentar om hur du återkopplar, så ses vi på bloggens facebooksida för tips under veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation