Vill du gå gratis som gäst hos mitt affärsnätverk? Den 5 mars har Pass it forward, där jag är medlem, årets första möte öppet för gäster. Alla som vill komma är välkomna.

Gästmöte hos Pass it forward

Den 5 mars är alla som vill välkomna till ett möte med mingel, en kortare föreläsning, en god kopp te/kaffe, en fralla, samt eftermingel. Tanken med mötet är att träffa nya personer, mingla och lära oss något nytt. Därför bjuds det alltid in intressanta talare.

Den 5 mars blir det perfekt för oss småföretagare med Småföretagarna och SEB/Affärsnätverket i Sisjön som berättar kort om sina verksamheter. Om du vill komma med kan du anmäla dig via denna länken. Mötets uppbyggnad blir:

09:30 – Mingel och kaffe
09:50 – Välkommen och Presentationer
10:50 – Dynamic Urge, Tomas Löwenstedt presenterar
10:30 – Småföretagarna
11:10 – SEB/Affärsnätverket
11:25 – Pass it forward, Eva Dogan berättar mer om nätverket och möjligheterna för dess medlemmar
11:40 – Eftermingel och visitkortsbyte

Under presentationerna får varje medlem och gäst chansen att kort presentera sig och sitt företag. Detta är ett bra möte att gästa för dig som vill veta mer om hur du kan utveckla ditt företag!

Dag: Onsdag 5/3
Tid: 09:30 – 12.00
Plats: SEB, Datavägen 15, Sisjön (Willys-huset, andra våning)

Vad jag personligen gillar med Pass it forward 

Är den vänliga inställningen och viljan att hjälpa andra medlemmar. Ett bra exempel är våra medlemsstyrda möten där en medlem får tid under ett möte att spendera som den vill.

Under sin tid kan man be om hjälp, feedback på en ny tjänst, eller kanske berätta mer ingående vad man gör. Jag själv bad om feedback på mina tjänster och min hemsida och gick därifrån med många nya tips och intressanta tankegångar.

Nätverket är i en bra storlek för dig som faktiskt vill känna alla de andra medlemmarna. Jag föredrar alltid de mediumstora nätverken av just den anledningen.

Detta var mitt tips för veckan. Om du vill ha fler tips, gilla gärna facebooksidan där jag lägger ut de tips jag hittar under veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Gå på gratis gästmöte hos mitt affärsnätverk!

 1. Vad spännande det verkar. Hur många är ni som är med? Kostar det att vara medlem? Hur bestämmer ni vilka som ska vara gästtalare?

  Jag kommer gärna men inte den 5 mars. Jag är redan fullbokad den dagen tyvärr.

  • Hej Dorotea. Idag är vi nog mellan 10 – 15 medlemmar, kanske. Fråga Eva Dogan skaparen av nätverket för en mer korrekt siffra. Ja det kostar att vara medlem, men summan är låg; 500 för medlemskap och 500 första gången för administrationskostnad.

   Vi bestämmer gästtalare genom att fråga personer i vårt nätverk. Om du vill prata på ett senare gästmöte kanske vi kan ordna det?

   Synd att du inte kan komma den 5 mars, men vi har som sagt gästmöte minst en gång i månaden. Håll koll på bloggen och facebooksidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation