Vill du veta vad storytelling är och hur det kan hjälpa ditt företag? Då vill tipsa er om min kollega Julia Bertilssons frukostföreläsning “Crash Course i Storytelling”. Tillsammans med Filmpedagogerna på Folkets bio på Entrepreneurial Hive den 24 april kl 07.30.

Kom och upptäck hur du kan använda en god historia för att förmedla ditt företags värderingar och fördjupa relationerna med dina kunder. Du kan se det som en kort storytelling kurs. Anmäl dig till julia@bertilssonsbyra.se

Storytelling? Vad är det bra för?

Själv har jag förstått att det är ett riktigt bra sätt att bjuda in din kunder till din vardag. I dagens samhälle föredrar många kunder att veta hur ett företag arbetar och gillar därför de som är öppna. Det kan skapa ett lugn hos kunden, men också en nyfikenhet att få veta mer.

Bra storytelling kan också vara ett ypperligt sätt att ge lite personlighet till ditt företag så att dina kunder lättare kan relatera dig till och ditt företag.

Varför ska jag gå på Bertilssons Byrås frukostföreläsning?

Julia Bertilsson är en copywriter med expertis inom språk, berättande och kommunikation. I sitt eget företag har Julia valt att inrikta sig på just storytelling. Jag tänker då jag har träffat Julia och upptäckt vilket entusiasm hon har för sitt område men också vilken trevlig person hon är.

På sin egen hemsida berättar Julia att:

“Bra storytelling baseras på relevant information och är intresseväckande. Bra storytelling förmedlar företagets värderingar och kultur. Bra storytelling fördjupar kundrelationerna och stärker företagsidentiteten.”

Och jag ser fram emot vad mer hon kommer berätta för oss torsdagen den 24 april.
Varför vill du gå? Skriv en kommentar och berätta, så ses vi i veckan!

Dag: Torsdag 24/4
Tid: 07.3 – 09.30
Plats: Entrepreneurial Hive, Östra larmgatan 16, Göteborg

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

3 kommentarer på “Gå på frukost om storytelling

 1. När kommer ni till Stockholm. Skulle gärna gå på ett seminarium även här.
  Kommer ni hit?
  Ann

  • Anna on 14 april, 2014 at 09:48 said:

   Hej Ann. Tack för kommentaren. Vill dock klargöra att det här inte är mitt event utan Julia Bertilssons på Bertilssons byrå här i Göteborg.

   Jag är inte direkt kopplad till eventet utan tipsar om event varje söndag här på min blogg om nätverkande i Göteborg.

   Men för att få svar på dina fråga kan du alltid maila Julia på julia@bertilssonsbyra.se och se om hon har tankar på att föreläsa i Stockholm inom den närmsta framtiden.

 2. Hej Ann (och Anna)!

  Vi är i Stockholm lite då och då. Tror du att det finns fler än du som är intresserade av ett seminarium/föreläsning? Behöver lösa lokal och någon på plats som håller i trådarna.

  Maila mig gärna om det låter intressant: julia@bertilssonsbyra.se

  /Julia och Filmpedagogerna Folkets Bio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation