Denna veckan bjuder på frukostseminarium med Kntnt, Kunskapsbar med HiQ och avslutas med en nätverkslunch med Företagarna. Fullt upp för den som vill gå på allt. Men välj det du är mest intresserad av och glöm inte att ha kul.

Skapa intresse med värdefullt innehåll” med Kntnt

Denna vecka vill jag tipsa om det första av fyra frukostseminarium om kommunikation och marknadsföring från Göteborgsföretaget Kntnt. Ta en god en marmeladmacka för att sedan deltaga i en intressant föreläsning. Denna gång med Maria Gustafsson.

Minglandet, föreläsningen och frukosten är gratis. De har till och med räknat in efterminglet i schemat! Så om du har tiden rekommenderar jag att du går dit. Läs mer anmäl dig via Kntnts hemsida.
Dag: Torsdag 3/10
Tid: Frukost 7.30 – 8.00, Föreläsning 8.00 – 9.00, Eftermingel 9.00 – 9.30
Plats: Visual Arena, Science Park, Lindholmspiren 3

Dela kunskaper och erfarenheter på HiQs Kunskapsbar

Jag vill också slå ett slag för HiQs Kunskapsbar Göteborg som denna gång kör sina föreläsningar parallellt på Trädgår´n och Stora Teatern. Årets föreläsningar kretsar kring vår uppkopplade livsstil och under en dag kan du lyssna på bland annat föreläsningar om:
  • Design för nya sammanhang – Johan Sedman Brandstedt – HiQ
  • Har den uppkopplade livsstilen något med din affärsverksamhet att göra – Joel Lundgren – HiQ
  • Den tjänstbaserade framtiden – Martin Rosell – VGT
Läs om fler föreläsningar, anmälning och Connected Lifestyle på HiQs Kunskapsbars hemsida.
Dag: Torsdag 4/10
Tid: 16:30 Registrering vid Storan och Trädgår´n. Läs alla tiderna på HiQs Tidstabell
Plats: Stora Teatern och Trädgår’n, Göteborg.

Nätverkslunch med Årets företagare – Företagarna

Affärsnätverket Företagarna bjuder nu på en företagslunch med Årets företagare Johanssons Skor. Här får du en kortare introduktion till deras framgång, en god lunch och goda nätverkschanser med alla andra egenföretagare på lunchen.
Om du känner någon som är medlem i företagarna kan du gå med som gäst, gäster är alltid välkomna. Jag har själv gått som gäst och funderar starkt på att gå med i nätverket då de erbjuder mer än bara nätverkande. Nyfiken? Varför inte fråga ut dem på plats?
Dag: Måndag 7/10 (Alltså inte imorgon)
Tid: 11:45 – 13:00
Plats: Palace vid Brunnsparken
Det var mina tips för veckan, men som alltid håll koll på bloggens facebooksida som alltid kan ha spontantips under veckan! Vi ses där ute!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation