Idag går vi händelserna lite i förväg då en av dagens tips ligger två veckor fram i tiden.
Anledningen är så att ni kan anmäla er och bomba fram lite tid i kalendern.
Såklart tipsar jag även om ett event som händer i veckan, LunchBeat är nu tillbaka till er som gillar att skaka ändan på lunchen!

Marknadsföring med hjälp av sociala medier
– en möjlighet och en utmaning

För några dagar sen snubblade jag över ett frukostseminarium där min favorit-kommunikationsbyrå Kreafon ska vara med på ett hörn. Jag anmälde mig direkt och vill nu ge er chansen att göra det samma. Frukostseminariet hålls egentligen av advokatbyrån MAQS och under seminariet kommer vi alla få ordentliga svar på bland annat:

 • Hur får man ut mest möjliga nytta av sociala medier?
 • Vem är ansvarig för vad som skrivs på ett företags facebooksida?
 • Vad gäller egentligen för tävlingar som anordnas på sociala medier? (Ngt som jag tror många av oss vill få svar på efter alla ändringar)
 • Kan man som arbetsgivare kräva att anställda använder sociala medier?
 • Vad har en arbetsgivare för möjligheter att agera om en anställd går över gränsen på sociala medier?
 • Varför behövs en policy för hur sociala media får och inte får användas?
Anledningarna varför jag är så glad i detta specifika event kan förklaras med tre punkter.
 1. Kommunikationsbyrån Kreafon driver Kreafonbloggen som jag följer dagligen, skriven av VDn Lena Leigert som också publicerat flera bra böcker om ämnet.
 2. Jag läser ofta om Kreafons många bra utbildningar kring social marknadsföring, men de är alltid i Stockholm där byrån ligger. Ändring, byrån ligger faktiskt i Göteborg. Tack till Lena Leigert som kommenterade på inlägget. Ny anledning, att kunna lyssna på deras kunskaper under avslappnade former.
 3. Detta seminarium ges av en modern advokatbyrå och har lovat ha mycket tid över till frågor, vilket betyder att vi kan få korrekta svar på våra frågor av någon som verkligen vet svaret.
För att gå på frukostseminariet måste du anmäla dig via event@se.maqs.com senast den 18:e september, alltså om tre dagar.
Dag: Onsdag, 25 September
Tid: 7.45 – 9.45, detta inkluderar tid för frukost
Plats: Advokatbyrå MAQS, Östra hamngatan 24

Lunch Beat Göteborg – Heat Beat

Lunch Beat bjuder nu in dig till den sista utomhusdansen på Victoriapassagen. Perfekt för dig som vill röra lite på dig under lunchtimman och kanske träffa lite nya intressanta personer. Upplägget är så som vanligt. Kom dit, dansa, se lite lustig ut och ha kul.
Alla är välkomna.
Dag: Tisdag, 17 September
Tid: 12:00 – 13.00
Plats: Victoriapassagen, Södra Larmgatan 14

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

En kommentar på “Fråga en advokatbyrå om sociala medier

 1. Vad kul att du gillar Kreafon! Däremot har vi en sak att jobba på vad gäller vår kommunikation – vi behöver bli bättre på att kommunicera ut att vi ligger i GÖTEBORG 🙂

  Jadå, Kreafon är en göteborgsbyrå! Våra öppna utbildningar (se http://www.kreafon.se/utbildning) hålls oftast i Göteborg, men uppdragsutbildningarna har vi runt om i hela landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation