Hmm, svårt att komma på en bra inledning till bloggen idag så jag tänker bara säga välkomna! Denna veckan vill jag tipsa er om en trevlig lunch i slutet av månaden med Social media club med temat hur man säljer med hjälp av sociala medier.

Sälj med hjälp av sociala medier – social media club

Katarina Tikka, till höger i vänster bild
Vid det här laget har nästan alla egenföretagare hört hur viktigt det är att finnas i sociala medier för rätt anledningar. Det handlar om att bygga förtroende, bygga ett bra varumärke och fungera som support för kunden. När konsulter inom området ger råd hör man också ofta att man inte ska vara säljande över sociala medier, men ändå investera tid och möjligen pengar där för att det kan/ska leda till bättre försäljning?
Hur är då frågan? Om man inte ska vara säljande eller kommersiell? Var finns de konkreta metoderna när det gäller att föra över förtroendet hos en kund till en konkret såld tjänst eller produkt?

Detta är en riktigt bra fråga som jag ser fram emot att diskutera. Hur försäljningen kan förbättras kommer även att diskuteras ur olika verksamheters synvinkel, så vi alla kan få ut något ur diskussionen.

Moderator denna omgång är Katarina Tikka som hjälper småföretag med sin marknadsföring på deras villkor.

För att läsa mer om exakt de frågor som kommer diskuteras kan klicka dig vidare till Social media clubs facebookevent, eller fråga Katarina själv över twitter på @ustikka.

Edit: För att klicka “Ja” på eventet krävs det att du går med i Social media clubs facebookgrupp. Sedan kan du klicka i “Ja” på eventet”. Det är en bra grupp som tipsar om bland annat framtida luncher.
Dag: Fredag: 31/1
Tid: 11.30 – 13.00
Plats: Incontro, Mässans gata 24
Glöm inte att läsa förra veckans inlägg då jag tipsade om Kntnt:s 5 nya frukostföreläsningar. Den för den 16:e januari är nu fullsatt men följ länken så kan du läsa och anmäla dig till de 4 andra!
Annars ses vi den 31 januari på social media club!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

En kommentar på “Förvandla förtroende till försäljning – Social media club

  1. Tack snälla för den fina rekommendationen. Jag ser verkligen fram emot träffen på Incontro den 31:a, vi ses även den 16:e på Kntnt’s frukostseminarium.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation