Tisdagen den 1 april är det frukostseminarium hos Rabash.  Jag gillar dessa frukostar av två anledningar; det är ett lite mindre event och jag lär mig alltid något nytt.
Här fyller vi inte en föreläsningssal utan bara köket/hallen hos Rabash. Vilket alltid känns lite mysigare.

Få svar på frågan: Vad är rätt innehåll egentligen?

frukostseminarium-rabash

Med rubriken “Innehåll för hjärta och hjärna” handlar frukosten om att välja och skapa “rätt innehåll” till våra kunder.
Men vad är då rätt innehåll? En fråga jag tror vi alla ställt oss någon gång. Och kanske kan få svar på under frukosten.

Under frukosten får vi lyssna till Daniel Ehlersson berätta om några exempel, lärdomar och konkreta tips för hur vi kan tänka när vi skapar vårt innehåll. Som skribent för webben tar jag varje chans att höra hur andra jobbar med innehåll och vad jag kan lära mig.

Daniel Ehlersson kommer även gå in på varför vi ska avstå från att lägga upp texter som är tänkta för utskrift i digital form. Och hur Content marketing-boomen kan vara något dåligt? Här är jag nyfiken.

Idag driver Daniel Ehlersson Innehållsbyrån Dagny och det ska bli kul att träffa honom. Om du vill gå på frukosten, anmäl dig snarast då lokalen är liten och därför platserna få.

Dag: Tisdag 1/4
Tid: 07:30 – 09:00
Plats: Rabash, Norra Allégatan 1, Göteborg

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 kommentarer på “Följ med till frukost hos Rabash

  1. Rabash är näst bästa frukosten i Göteborg. Med en utvecklande möjlighet brukar det vara smockfullt med deltagare och trångt att få plats, jag är anmäld sedan länge 😉

    • Anna on 23 mars, 2014 at 16:58 said:

      Tack för kommentaren Michael. Men nu undrar jag direkt. Vilken tycker du är den bästa frukosten i Göteborg? Bravo att vara anmäld sen länge. Det är samma här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation