Entreprenörslunch

Ett kort inlägg idag för att berätta om en “Entreprenörslunch” nu på torsdag. Förra veckan blev jag tipsad av en vän om denna lunch. Allt du betalar är din egen mat och eventet är öppet för alla.

Detta är enligt min vetskap andra gången denna lunch blir av, och enligt min vän hade hon riktigt kul sist och träffade många nya intressanta människor.

Vem anordnar Entreprenörslunch?

Denna lunch anordnar av “Det entreprenöriella Göteborg” en facebookgrupp, öppen för alla. Själva beskriver de gruppen som:

Den här gruppen är till för alla som brinner för ett mer entreprenöriellt Göteborg! Aktörer, entreprenörer, kreatörer, forskare, politiker, investerare, unga, äldre, ja alla som vill bidra och utbyta erfarenheter och idéer.

Lunchen kommer äga rum på Världskultursmuséet, kl 11.30 och är igen öppen för alla som vill gå. Så om du letar efter ett ställe att luncha, varför inte bland andra glada företagare?
Hoppas jag ser dig där, kom gärna och hälsa på dig. Jag heter Anna Lerneryd och driver själv Copy & Kod där jag skapar användarvänliga hemsidor och textmaterial till glada, engagerade företagare.

Har du frågor om lunchen, ställ dem på eventets facebooksida.

Dag: Torsdag 14/4 (Nu på torsdag)
Tid: 11.30
Plats: Världskulturmuséet, Korsvägen, Södra vägen 54, 412 54 Göteborg.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation