En solig helg senare så sitter du nu på söndagskvällen och läser förhoppningsvis mina tips till dig. Jag säger hoppas för den här veckan kan du prova på ett nytt affärsnätverk, gå på ett designmingel och diskutera digital styling med Social media club!

Digital Styling – Social Media Club Göteborg

När någon vill ha ett tips på var de kan börja nätverka, säger jag alltid Social Media Club. Det är bara en gång i månaden, är lagt på lunchen så att du hinner att äta samtidigt och är alltid fullt med intressanta och varierande deltagare. Perfekt för en entreprenör med som vill använda sin tid effektivt. Plus det är alltid kul där.

Denna gången kommer du att diskutera ämnet “Digital Styling” med dina bordsgrannar. Kontentan är hur du framstår online i ditt personliga varumärke men också vad händer om det inte stämmer med verkligheten? Läs alla diskussionsfrågor på Social Media Clubs facebookevent.

Du kan även läsa några av tankarna från förra månadens ämne Söka jobb i sociala medier i inlägget Din webbhistorik kommer att ersätta ditt CV. Hoppas vi ses på fredag!
Dag: Fredag 31/5
Tid: 12:00 – 13:00
Plats: Mässans gata 24, Incontro

Affärsmöte med MerBiz Göteborg

Jag gick på mitt första frukostmöte med MerBiz för några veckor sedan och fann ett välstrukturerat och trevligt möte där alla fick komma till tals. Jag gillade mixen av entreprenörer och jag blev positivt överraskad över hur många av dem jag inte träffat innan. Efter mötet hade jag satt upp nästa möte med en lovande grafiker. Precis vad jag letade efter. Nu bjuder Merbiz in till sitt nästa möte och gäster får deltaga gratis så ta chansen!
Du som vill anmäla dig mailar det ledarna2013@gmail.com. Läs mer på mitt blogginlägg om nätverket MerBiz eller på deras facebookevent!
Dag: Måndag 27/5
Tid: 9:30 – 11.00
Plats: Kulturhuset Kåken, Kålltorpsgatan 2

Designmingel – Om trä
Detta event snubblade jag över tack vare en av mina kunder. Ett kvällsmingel i NEO möbeldesign showrum/butik där du med intresse för inredning och snickeri kan ta en drink och mingla tillsammans med andra inredningsintresserade. Beroende på din inriktning kanske det även finns lovande kunder där. Jag är själv lite lockad då jag har märkt att mitt intresse för inredning bara växer, tror jag kanske börjar bli vuxen…hmm. Ta en titt på eventet, det låter som en trevlig torsdagskväll.
Dag: Torsdag 30/5
Tid: 17:00 – 21:00
Plats: Plantagegatan 6

Det var veckans tips, hoppas vi ses i veckan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation