När var senaste gången du drack varm choklad med vänner? Jag ger dig några minuter att tänka efter…Klar? Om svaret känns för långt borta, så tycker jag att du komma till Berzelii Choklad på torsdag kl 16.00.

Vi är alla värda en varm kopp choklad

Du är värd en varm choklad torsdag kl 16.00 – 18.00 samlas vi alla som vill och kan på Berzelii Choklad och dricker deras underbara skummande choklad. Chokladen görs på riktig kvalitetschoklad framför ögonen på dig och du kan välja mellan 8 olika smaker.

Innan mitt första besök till Berzelii Choklad visste jag inte ens att varm choklad kunde komma i olika smaker. Visste du?

Vem bjuder mig på chokladfika?

Chokladklubben är en facebookgrupp som bjuder in till chokladfika då och då och träffen kostar inget mer än chokladen du dricker. Men det roliga slutar inte där. Då alla är välkomna träffar man alltid nya människor och roliga samtal dyker upp medan du smuttar på din varma choklad.

Hoppa in i samtalen eller sitt och lyssna medan chokladen värmer upp dig i vinterrusket. För du är värd att ta en paus och en varmchoklad med gott sällskap nu på torsdag!

Du hittar eventet genom att gå med i Chokladklubben på facebook, men annars är det bara att dyka upp, jag lovar.

Dag: Torsdag 11/12
Tid:kl. 16.00 – 18.00
Plats: Berzelii Choklad, korsgatan 13 (Ovanpå Almedagsmagasinet)

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation