Vad sägs om en varm kopp choklad efter jobbet ? Gjord på riktig fin choklad och varm mjölk som skummar? Okej nog med reklamfilmen… Men denna veckas nätverkstips är enkel att säga ja till, då det är en spontan Chokladfika på Berzeliis Choklad i Göteborg!

Drick varm choklad på Berzeliis Choklad

På tisdag tycker jag att du ska gå snäppet tidigare från jobbet och möta upp mig och några andra för en fika på Berzeliis Choklad kl 16.00.

Fikan är helt spontan, du behöver ingen anmälan och betalar bara för din egna dryck. Precis som en vanlig fika.  Det är ett riktigt roligt tillfälle att träffa nya människor, prata lite strunt och dricka en dryck av ditt eget val, för såklart har Berzeliis andra drycker också.

Bakgrund bakom chokladfikan

Chokladfika Berzeliis ChokladChokladfikorna startades av Christoffer Lindgren som driver företaget “Bara choklad” som erbjuder chokladprovningar med mera. Christoffer började med dessa spontana fikatillfällen för att umgås och bjuda på choklad utanför företaget.

Sedan dess har “Chokladklubben” startats på facebook där vem som helst kan skapa ett event. Fikan är alltså helt gratis och inte bunden till något företag.

Se det som ett bra tillfälle att prata strunt och träffa nya människor. Om du har några frågor, ställ dem gärna i kommentarsfältet. Jag hoppas vi ses på tisdag!

Dag: Tisdag 20 maj
Tid: 16.00 – 18.00
Plats: Berzeliis Choklad, korsgatan 13, andra våningen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation