På sista tiden har jag suttit och funderat på vad jag gillar och vad jag inte gillar med att vara egenföretagare. Och det jag kom fram till var att jag ogillar att jobba ensam. Så jag bestämde mig för att börja fixa det.

Att träffas och jobba tillsammans

Våga-vägra-att-jobba-ensamJag är en social person men på något sätt har jag glömt att jag inte måste välja bort det när jag arbetar. Så för att förbättra situationen har jag i två veckor frågat efter sällskap.

Jag har jobbat tillsammans med vänner ute på fik, restauranger, hotell eller vid deras kontor.

Detta har fått mig att må bra och har även fungerat som en påminnelse att vi inte måste jobba på samma projekt för att jobba tillsammans. Det är bara trevligt med sällskapet.

Mina vänner inspirerar och hjälper mig

Dessutom så kan man inspirera varandra och bäst av allt, be om råd om man skulle köra fast. Ett nytt perspektiv är så värdefullt i en sådan situation.

Så det är tanken jag vill dela med mig av denna söndag; Att vägra jobba ensam om man inte vill. Om jag frågor i tid är det nästan alltid någon som vill mötas upp, ta en kopp te och sedan börja jobba.

Så om du vill träffas och jobba i veckan, så hör gärna av dig, så kan vi träffas på ett trevligt fik!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

4 kommentarer på “Att vägra jobba ensam

  1. Tack för tankarna om att kunna jobba med sitt eget tillsammans med andra. Ensam hemma “på kammaren” är mysigt men ibland blir det just ensamt 🙂

  2. Jag jobbar gärna tillsammans då och då. Mitt mesta arbete vill jag göra för mig själv men sedan finns det saker jag kan göra med sällskap.

  3. Jaa.. jag är väldigt social och saknar ibland kollegor att bolla med. Men vilken stad finns ni i?

    • Ja, jag som driver bloggen finns i Göteborg. Och jag tror vi kanske känner varandra Ann-Britt…? Jag känner igen ditt företagsnamn?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation