Är facebook ett bra verktyg för internkommunikation för ideella organisationer? Vad finns det för funktioner som vi skulle kunna använda? Eller finns det ett bättre alternativ?

tisdagen den 20 maj bjuder Kodamera på frukost där du kan diskutera detta vidare. Du kan även lyssna till Linda Ekbergs erfarenheter av facebook som kommunikationsverktyg.

Varför ska jag gå till Kodamera?

intern-kommunikation-facebookDetta tycker jag låter intressant då facebook ofta diskuteras som ett kommunikationsverktyg, men då direkt med kund eller med andra företag. På vilka sätt skulle facebook kunna användas för intern kommunikation? Är det många företag som redan gör det idag? Och funkar det?

Detta är Kodameras andra frukost med fokus på digital kommunikation för ideella organisationer. Om du jobbar med kommunikation i sociala medier kan du säkert snappa upp något intressant här. Och då jag missade deras första ser jag fram emot att gå på denna.

Är du också intresserad kan du anmäla dig via länken på Kodameras hemsida. Frukosten är gratis och öppen för alla.

Dag: Tisdag, 20 maj
Tid: 07:30 – 09:00
Plats: Kodamera, Första Långgatan 16, Göteborg

Detta var mitt tips för veckan. Tack till alla läsare och glöm inte att läsa reportaget om bloggen i Göteborgspostens ekonomidel idag den 11 maj!  Du kan även gilla facebooksidan för tips under veckan.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation